עוגיות תבלינים צימוקים-אגוז
עוגיות תבלינים צימוקים-אגוז הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לך אבקת סוכר, אניסיד, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות תבלינים צימוקים רום, עוגיות תבלינים צימוקים-אגוז, ו עוגיות תבלינים צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 350°f. לרסס 2 גיליונות אפייה גדולים עם ספריי nonstick.
מניחים אבקת סוכר בקערה קטנה.
מערבבים מספיק חלב על ידי כפית (על
כדי ליצור זיגוג עבה, חלק. כיסוי זיגוג; להפריש.
מערבבים שקדים ואגוזים במעבד. באמצעות פניות on / off, להתמזג עד שרוב האגוזים מופחתים לחתיכות 1/4 אינץ ' (כמה יהיה הקרקע דק מאוד).
מערבבים קמח, חמאה, 2/3 כוס סוכר, קליפות הדר, אניסיד, מלח, תבלינים, וסודה לשתייה בקערה גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות במהירות נמוכה עד צורות ארוחה בסדר.
מוסיפים חלמונים ומכים עד שגושים נוצרים.
להוסיף אגוזים וצימוקים. לנצח עד הבצק מחזיק יחד, הוספת חלב על ידי כפית (על
אם הבצק יבש. ללוש בצק בקצרה קומפקטי.
מרדדים 1/3 של בצק על משטח מקומח קלות כדי 1/4-כדי 1/3 אינץ ' עבה מלבן.
חותכים לאורכו לרצועות 2 אינץ ' רחב.
חתוך כל רצועה באלכסון ליהלומים 11/2 עד 2 אינץ'.
מעבירים יהלומים לתבנית אפייה. לאסוף שאריות בצק ושמורה. חזור עם הבצק שנותר. לאסוף שאריות, לחתוך יותר עוגיות, עד שכל הבצק משמש.
אופים עוגיות, גיליון 1 בכל פעם, עד הזהב, על 17 דקות. כפית נדיבה 1/2 זיגוג כפית על כל עוגייה חמה להפיץ עם גב של כף מעיל.
בואו עוגיות לעמוד על דפי אפייה עד מגניב לחלוטין זיגוג מוגדר. (ניתן להכין 1 שבוע קדימה. לאחסן אטום בין גיליונות של נייר שעווה בטמפרטורת החדר.)