קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגיות תות

עוגיות תות
צריך קינוח צמחוני? חטיפי תותים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, שמנת כבדה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגיות תות, עוגיות תות, ו עוגיות תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פירות יער וסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים 2 (18 אינץ') חתיכות של נייר קלף. לקצץ 1 של חתיכות 18 על ידי 13 אינץ'; להגדיר את שניהם בצד. מעיל 18 על 13 אינץ ' אפייה מצופה חמאה, קו אותו עם פיסת קלף גזוז, ומעייל את החלק העליון של הקלף עם יותר חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים את החלמונים, 1/3 כוס הסוכר, ואת הוניל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות גבוהה עד צהוב חיוור מעובה, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.לשטוף ולייבש היטב את קערת המיקסר, להחזיר אותו למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף מקצף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את החלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח בקערה לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס (הם צריכים ליפול מעל כמו גלידה רכה לשרת), על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/3 כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס( עומד זקוף), על 1 דקה יותר. באמצעות מרית גומי, מקפלים רבע מהחלבונים לתוך תערובת חלמון-קמח שמורות עד משולב באופן שווה; בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב ולא פסים לבנים גדולים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו מאוד, להחליק את החלק העליון. (לקבלת התוצאות הטובות ביותר, ודא את פני השטח של העוגה היא חלקה ואפילו ככל האפשר.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי תבנית האפייה, החלק העליון קופץ חזרה כאשר לוחצים עם האצבע, וזה כבר לא דביק למגע, כ -20 דקות. בינתיים, מניחים מתכת גדולה, נקייה או קערת זכוכית ומקצף נקי במקפיא כדי להירגע עבור הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר את העוגה מסדין האפייה על ידי הצבת פיסת הקלף השנייה על גבי זה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה הצוננת ומקציפים עם מקצף עד פסגות בינוניות טופס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הקערה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להעביר את העוגה מקורר עם הקלף ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות של העוגה כדי להפוך מלבן 16 על 11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים את הצד הארוך יותר של המלבן לרצועות 4 (4 אינץ').
5
חותכים את הצד הקצר יותר לרצועות 4 (2-3 / 4 אינץ'). אתה צריך 16 (4-by-2-3/4-מלבנים.הכן 8 צלחות הגשה קטנות. באמצעות מרית שטוחה, מניחים חלק עוגה 1 על כל צלחת. מחלקים חצי מהתותים השמורים על העוגות, וחצי מהקצפת על הגרגירים. למעלה עם עוד חלק עוגה ולחזור עם פירות יער הנותרים קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מגישים באופן מיידי.