צריך קינוח צמחוני? חטיפי תותים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, שמנת כבדה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגיות תות, עוגיות תות, ו עוגיות תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את פירות יער וסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים 2 (18 אינץ') חתיכות של נייר קלף. לקצץ 1 של חתיכות 18 על ידי 13 אינץ'; להגדיר את שניהם בצד. מעיל 18 על 13 אינץ ' אפייה מצופה חמאה, קו אותו עם פיסת קלף גזוז, ומעייל את החלק העליון של הקלף עם יותר חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים את החלמונים, 1/3 כוס הסוכר, ואת הוניל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות גבוהה עד צהוב חיוור מעובה, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.לשטוף ולייבש היטב את קערת המיקסר, להחזיר אותו למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף מקצף.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את החלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח בקערה לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס (הם צריכים ליפול מעל כמו גלידה רכה לשרת), על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/3 כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס( עומד זקוף), על 1 דקה יותר. באמצעות מרית גומי, מקפלים רבע מהחלבונים לתוך תערובת חלמון-קמח שמורות עד משולב באופן שווה; בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב ולא פסים לבנים גדולים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו מאוד, להחליק את החלק העליון. (לקבלת התוצאות הטובות ביותר, ודא את פני השטח של העוגה היא חלקה ואפילו ככל האפשר.)
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי תבנית האפייה, החלק העליון קופץ חזרה כאשר לוחצים עם האצבע, וזה כבר לא דביק למגע, כ -20 דקות. בינתיים, מניחים מתכת גדולה, נקייה או קערת זכוכית ומקצף נקי במקפיא כדי להירגע עבור הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הסר את העוגה מסדין האפייה על ידי הצבת פיסת הקלף השנייה על גבי זה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה הצוננת ומקציפים עם מקצף עד פסגות בינוניות טופס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הקערה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להעביר את העוגה מקורר עם הקלף ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות של העוגה כדי להפוך מלבן 16 על 11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
קרש חיתוך
4
חותכים את הצד הארוך יותר של המלבן לרצועות 4 (4 אינץ').
5
חותכים את הצד הקצר יותר לרצועות 4 (2-3 / 4 אינץ'). אתה צריך 16 (4-by-2-3/4-מלבנים.הכן 8 צלחות הגשה קטנות. באמצעות מרית שטוחה, מניחים חלק עוגה 1 על כל צלחת. מחלקים חצי מהתותים השמורים על העוגות, וחצי מהקצפת על הגרגירים. למעלה עם עוד חלק עוגה ולחזור עם פירות יער הנותרים קצפת.