עוגיות תות
צריך קינוח צמחוני? חטיפי תותים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לכו לחנות וקנו קרם טרטר, שמנת כבדה, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגיות תות, עוגיות תות, ו עוגיות תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את פירות יער וסוכר בקערה בינונית.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
חותכים 2 (18 אינץ') חתיכות של נייר קלף. לקצץ 1 של חתיכות 18 על ידי 13 אינץ'; להגדיר את שניהם בצד. מעיל 18 על 13 אינץ ' אפייה מצופה חמאה, קו אותו עם פיסת קלף גזוז, ומעייל את החלק העליון של הקלף עם יותר חמאה; להפריש.
מניחים את החלמונים, 1/3 כוס הסוכר, ואת הוניל בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. הכה במהירות גבוהה עד צהוב חיוור מעובה, על 5 דקות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט.עם המיקסר על מהירות נמוכה, לאט להוסיף את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב, על 1 דקה בסך הכל.
להעביר את התערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.לשטוף ולייבש היטב את קערת המיקסר, להחזיר אותו למיקסר, ולהתאים את המיקסר עם מצורף מקצף.
מניחים את החלבונים ביצה, שמנת טרטר, ומלח בקערה לטאטא במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס (הם צריכים ליפול מעל כמו גלידה רכה לשרת), על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/3 כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות טופס( עומד זקוף), על 1 דקה יותר. באמצעות מרית גומי, מקפלים רבע מהחלבונים לתוך תערובת חלמון-קמח שמורות עד משולב באופן שווה; בעדינות לקפל את החלבונים הנותרים עד רק בשילוב ולא פסים לבנים גדולים להישאר.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה. באמצעות מרית אופסט, להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו מאוד, להחליק את החלק העליון. (לקבלת התוצאות הטובות ביותר, ודא את פני השטח של העוגה היא חלקה ואפילו ככל האפשר.)
אופים עד שהעוגה מתחילה להתרחק מצדי תבנית האפייה, החלק העליון קופץ חזרה כאשר לוחצים עם האצבע, וזה כבר לא דביק למגע, כ -20 דקות. בינתיים, מניחים מתכת גדולה, נקייה או קערת זכוכית ומקצף נקי במקפיא כדי להירגע עבור הקצפת.
הסר את העוגה מסדין האפייה על ידי הצבת פיסת הקלף השנייה על גבי זה.
מניחים את השמנת, הסוכר והוניל בקערה הצוננת ומקציפים עם מקצף עד פסגות בינוניות טופס, על 3 דקות.
להעביר את העוגה מקורר עם הקלף ללוח חיתוך. באמצעות סכין משונן, לקצץ את הקצוות של העוגה כדי להפוך מלבן 16 על 11 אינץ'.
חותכים את הצד הארוך יותר של המלבן לרצועות 4 (4 אינץ').
חותכים את הצד הקצר יותר לרצועות 4 (2-3 / 4 אינץ'). אתה צריך 16 (4-by-2-3/4-מלבנים.הכן 8 צלחות הגשה קטנות. באמצעות מרית שטוחה, מניחים חלק עוגה 1 על כל צלחת. מחלקים חצי מהתותים השמורים על העוגות, וחצי מהקצפת על הגרגירים. למעלה עם עוד חלק עוגה ולחזור עם פירות יער הנותרים קצפת.