עוגיות תחרת שומשום שחור
עוגיות תחרת שומשום שחור יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לכם זרעי שומשום, סוכר מגורען, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגיות תחרת שומשום שחור, עוגיות תחרת שומשום שחור, ו דבש שומשום תחרה צ'יפס.
הוראות
באמצעות מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או מערבל כף יד או כף עץ), קרם את החמאה עד שמנת ואור, על 2 דקות.
הוסף את הסוכר מגורען וסוכר חום ולהמשיך להכות על מהירות בינונית במשך כ 1 דקה, או עד בשילוב. להפוך את המהירות עד נמוך ולהוסיף את הקמח ומערבבים עד בשילוב טוב. לטפטף לאט במיץ התפוזים ולערבב במשך כ -30 שניות.
להעביר את הבלילה למיכל אטום ומקרר לפחות 4 שעות או עד 1 שבוע.
כאשר מוכן לאפות עוגיות, למקם מתלה במרכז התנור, ולחמם את התנור ל 177°. קו גיליון אפייה שטוח מאוד עם נייר קלף. (הבלילה מתפשטת כמו משוגעת, אז אתה צריך להשתמש בתבנית אפייה שטוחה ביותר כדי שהעוגיות יאפו במעגלים ולא בצורת אמבה.)
לצבוט את כדורי כף מעוגלים בגודל של בצק ומקום על גיליון אפייה מוכן, ריווח אותם לפחות 3 סנטימטרים זה מזה כדי לאפשר התפשטות.
אופים במשך 16 עד 18 דקות, או עד העוגיות הן חום זהוב לחלוטין לאורך כל הדרך.
בואו להתקרר לחלוטין (הם חייבים להיות מוצקים למגע) על תבנית האפייה על מתלה תיל. הסר בעדינות את העוגיות מהקלף.
העוגיות ניתן לאחסן, בשכבות מופרדות עם גיליונות של נייר קלף או נייר שעווה, במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.