קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות תפוז דלעת פנים

עוגיות תפוז דלעת פנים
עוגיות תפוז דלעת פנים לוקח על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר זיגוג, קמח, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיות דלעת איפור פנים, כריכי גלידה עם פרצוף דלעת, ו עוגיות סמיילי.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את החמאה בקערה והכה עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הקמח, הדובדבן בסוכר וגלידת תפוז ומכים יחד כדי ליצור בצק רך. ללוש לכדור ולעטוף בסרט נצמד. צמרמורת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של כ 3 מ " מ.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
חותכים 24 עיגולים עם חותך רגיל עגול 7.5 ס " מ.
6
שים אותם על כמה סדינים אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
באמצעות סכין חדה קטנה, לגזור פרצופים ליל כל הקדושים על 12 של העיגולים. לאסוף את בצק הביסקוויט הנוסף ולחץ לצורות גזע דלעת, זמירה עם סכין חדה. לחץ על החלק העליון של כל ביסקוויט עם סכין כדי להצטרף. הפוך קווים על ביסקוויטים הפנים עם החלק האחורי של סכין עגולה, להיראות כמו הסימנים על דלעת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
אופים את כל הביסקוויטים במשך כ 15 דקות עד הזהב החיוור. השאר להגדיר לזמן מה, ואז מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מערבבים את החומרים זיגוג לעשות ציפוי חלק, נוזל, הוספת קצת יותר מיץ במידת הצורך, ולאחר מכן להפריש. עבור המילוי, להכות את mascarpone עם הסוכר הדובדבן, ולאחר מכן מערבבים את השוקולד נמס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
10
מורחים את המילוי על ביסקוויטים רגיל מקורר, ולאחר מכן לחץ על הפנים אלה על גבי לעשות את זה רק לפני שאתה רוצה לאכול אותם, אחרת הם הולכים רכים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
11
מברשת עם זיגוג, באמצעות מברשת צבע נקי או מברשת מאפה. לאכול באותו היום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "