קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות תפוז דלעת פנים

עוגיות תפוז דלעת פנים
עוגיות תפוז דלעת פנים לוקח על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר זיגוג, קמח, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיות דלעת איפור פנים, כריכי גלידה עם פרצוף דלעת, ו עוגיות סמיילי.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
שים את החמאה בקערה והכה עם כף עץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את הקמח, הדובדבן בסוכר וגלידת תפוז ומכים יחד כדי ליצור בצק רך. ללוש לכדור ולעטוף בסרט נצמד. צמרמורת במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
גרידה כתומהגרידה כתומה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של כ 3 מ " מ.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים 24 עיגולים עם חותך רגיל עגול 7.5 ס " מ.
6
שים אותם על כמה סדינים אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
באמצעות סכין חדה קטנה, לגזור פרצופים ליל כל הקדושים על 12 של העיגולים. לאסוף את בצק הביסקוויט הנוסף ולחץ לצורות גזע דלעת, זמירה עם סכין חדה. לחץ על החלק העליון של כל ביסקוויט עם סכין כדי להצטרף. הפוך קווים על ביסקוויטים הפנים עם החלק האחורי של סכין עגולה, להיראות כמו הסימנים על דלעת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
אופים את כל הביסקוויטים במשך כ 15 דקות עד הזהב החיוור. השאר להגדיר לזמן מה, ואז מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
מערבבים את החומרים זיגוג לעשות ציפוי חלק, נוזל, הוספת קצת יותר מיץ במידת הצורך, ולאחר מכן להפריש. עבור המילוי, להכות את mascarpone עם הסוכר הדובדבן, ולאחר מכן מערבבים את השוקולד נמס מקורר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
10
מורחים את המילוי על ביסקוויטים רגיל מקורר, ולאחר מכן לחץ על הפנים אלה על גבי לעשות את זה רק לפני שאתה רוצה לאכול אותם, אחרת הם הולכים רכים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מברשת עם זיגוג, באמצעות מברשת צבע נקי או מברשת מאפה. לאכול באותו היום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "