עוגיות תפוז דלעת פנים
עוגיות תפוז דלעת פנים לוקח על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר זיגוג, קמח, מיץ תפוזיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגיות דלעת איפור פנים, כריכי גלידה עם פרצוף דלעת, ו עוגיות סמיילי.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
שים את החמאה בקערה והכה עם כף עץ עד חלקה.
מוסיפים את הקמח, הדובדבן בסוכר וגלידת תפוז ומכים יחד כדי ליצור בצק רך. ללוש לכדור ולעטוף בסרט נצמד. צמרמורת במשך 1 שעה.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של כ 3 מ " מ.
חותכים 24 עיגולים עם חותך רגיל עגול 7.5 ס " מ.
שים אותם על כמה סדינים אפייה.
באמצעות סכין חדה קטנה, לגזור פרצופים ליל כל הקדושים על 12 של העיגולים. לאסוף את בצק הביסקוויט הנוסף ולחץ לצורות גזע דלעת, זמירה עם סכין חדה. לחץ על החלק העליון של כל ביסקוויט עם סכין כדי להצטרף. הפוך קווים על ביסקוויטים הפנים עם החלק האחורי של סכין עגולה, להיראות כמו הסימנים על דלעת.
אופים את כל הביסקוויטים במשך כ 15 דקות עד הזהב החיוור. השאר להגדיר לזמן מה, ואז מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים את החומרים זיגוג לעשות ציפוי חלק, נוזל, הוספת קצת יותר מיץ במידת הצורך, ולאחר מכן להפריש. עבור המילוי, להכות את mascarpone עם הסוכר הדובדבן, ולאחר מכן מערבבים את השוקולד נמס מקורר.
מורחים את המילוי על ביסקוויטים רגיל מקורר, ולאחר מכן לחץ על הפנים אלה על גבי לעשות את זה רק לפני שאתה רוצה לאכול אותם, אחרת הם הולכים רכים.
מברשת עם זיגוג, באמצעות מברשת צבע נקי או מברשת מאפה. לאכול באותו היום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירה הכי טובה שלי לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "