עוגיית סקארבורו
עוגיית סקארבורו היא עוגת חמאה. צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם ביצה לבן, חמאה, זרעי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוף הוגן Scarborough, Scarborough הוגן מלית, ו המבורגר טופו יריד סקארבורו.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מערבבים יחד קמח, 1/4 כוס סוכר, מלח, ועשבי תיבול קצוצים בקערה, ולאחר מכן מוסיפים חמאה ומערבבים במזלג עד שהתערובת יוצרת בצק. מחלקים את הבצק לחצי ומטפחים כל מחצית לתוך 6 1/2-עד 7 אינץ ' עגול על תבנית אפייה ungreased. Crimp קצוות של סיבובים לחתוך כל אחד ל 8 טריזים עם סכין חדה. מברשת קלה עם ביצה לבן ולסדר 1 עלה של כל עשב על כל טריז.
מברשת עשבי תיבול בקלילות עם ביצה לבן ומפזרים עם הנותרים 1/2 כף סוכר. דקור כל טריז פעם אחת במזלג.
אופים עד הזהב, 15 עד 17 דקות. חתוך מחדש פלחי בעוד לחם קצר חם, ואז מגניב לחלוטין על גיליון על מתלה.
עוגיית חמאה שומרת במיכל אטום עד 5 ימים.