עוגת Gingersnap סיד סצומה
פאי ג'ינג'ר בטעם לימון עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-110 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלמונים ביצה, חלב מרוכז, פירורי עוגיות gingersnap הקרקע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פאי ליים עם קרום Gingersnap, פאי ליים עם קרום פקאן Gingersnap, ו עוגת לימונית מקדמיה.
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות, סוכר חום, הל, וג ' ינג ' ר מגובש בקערה גדולה. קיפול עם מרית גומי, לאט להוסיף butte מומס ולהמשיך לקפל עד לחה באופן שווה.
הקש תערובת לתוך החלק התחתון של צלחת עוגה, מכסה את החלק התחתון ואת הצדדים. (לובש כפפות פלסטיק תוך כדי כך יבטיח את התערובת לא מקל על הידיים). מקררים את הקרום לשעה. התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימם מראש תנור ל 177°.
אופים קרום ריק עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
לטאטא יחד את חלב מרוכז חלמונים ביצה בקערה גדולה עד רק בשילוב.
להקציף בגוון satsuma, מיץ satsuma, גרידת ליים, ומיץ ליים.
יוצקים תערובת לקרום פאי אפוי.
אופים עד שקיסם מוכנס באמצע יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. אפשר להתקרר, ולשרת.