קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

פודינג אורז II

פודינג אורז II
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לך תמצית vanillan, אורז, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, פודינג אורז חום, ו אורז קיר (פודינג אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר להביא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
3
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בקערה גדולה לשלב את האורז מבושל, סוכר, ביצים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים היטב. מערבבים בקמח, צימוקים ווניל. מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
6
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש 25 עד 30 דקות, עד שנקבע קלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור