פודינג אורז II
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . אם יש לך תמצית vanillan, אורז, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שאריות אורז? הפוך פודינג אורז, פודינג אורז חום, ו אורז קיר (פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה גדולה לשלב את האורז מבושל, סוכר, ביצים ומלח.
מערבבים היטב. מערבבים בקמח, צימוקים ווניל. מערבבים בחלב.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש 25 עד 30 דקות, עד שנקבע קלות.