קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Shoofly

עוגת Shoofly
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Shoofly. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, סודה לשתייה, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוגת Shoofly, עוגת Shoofly, ו עוגת Shoofly (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, סוכר ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מוסיפים כשליש מהחמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
3
מוסיפים את החמאה ואת הדופק הנותרים 3 פעמים, או עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
טפטוף ב 3 כפות מי קרח והחומץ ואת הדופק 3 או 4 פעמים, רק עד בשילוב (לא נותנים את הבצק לבוא יחד לכדור). צבטו את הבצק בין האצבעות; אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עד 2 כפות יותר מי קרח, 1/2 כף בכל פעם, פועם. הפוך על גיליון פלסטיק לעטוף וללטף את הבצק לתוך דיסק; לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חומץחומץ
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 11 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפלים את הבצק התלוי תחת עצמו crimp את הקצוות עם האצבעות. מקררים את הקרום 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
1
לטאטא את הקמח, סוכר חום וחמאה בקערה חסינת חום גדולה; להפריש 2/3 כוס התערובת לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לטאטא את הביצה, מולסה וסודה לשתיה לתערובת הסוכר החום הנותרת, ולאחר מכן לטאטא 3/4 כוס מים רותחים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
מולסהמולסה
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
יוצקים את המילוי לתוך הקרום הצונן.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
מפזרים את תערובת הסוכר החום השמורה על גבי. בזהירות להעביר את צלחת העוגה לתבנית האפייה החמה ואופים 10 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב המילוי הוא מוצק, 40 עד 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
העברה למתלה כדי מגניב; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
6
צילום קאט טויטש

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.