עוגת Snickerdoodle
עוגת Snickerdoodle היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 317 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תמצית vanillan, קינמון, מתכון בצק עוגה קשקשי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל Snickerdoodle, עוגת Snickerdoodle, ו בר Snickerdoodle.
הוראות
מרדדים בצק עוגה על משטח מקומח קלות למעגל 11 אינץ'. להתאים לתוך מחבת פאי 9 אינץ וקצוות לקצץ כך שהם במקרה על ידי 1 אינץ'. מקפלים בצק מתחת כדי ליצור קצה עבה כפול; crimp דקורטיבי.
מניחים במקרר כדי להירגע בעת הכנת מילוי.
מחממים תנור ל 177°. הגדר מתלה בשליש התחתון של התנור. קו גיליון אפייה עם רדיד ולהגדיר אותו על מתלה תנור. בקערה קטנה, מערבבים יחד קינמון ו 1 כף. סוכר. בקערה גדולה, לטאטא יחד חמאה מומסת, חלב חמאה, חלמונים ביצה, קמח, וניל, מלח ונותר 1 כוס סוכר.
יוצקים לתוך קליפת עוגה צוננת.
מפזרים קינמון-סוכר מעל פודינג.
הגדר עוגה על תבנית אפייה שחומם מראש ואופים במשך 20 דקות. ללא פתיחת תנור, להפחית את הטמפרטורה ל 163° ואופים עד העוגה מוגדר, נפוח וזהב, כ 20 דקות יותר.
בואו להתקרר על מתלה תיל, ולאחר מכן לשרת, או לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לשרת קר.