קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת Streusel אפרסקים וקרם

עוגת Streusel אפרסקים וקרם
עוגת Streusel אפרסקים וקרם יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פקאן, חמאה, קצפת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חטיפי אפרסקים וקרם, עוגת Streusel אפרסקים וקרם, ו עוגת Streusel אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ומלח במעבד 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
2
מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד חמאה מופחתת חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
3
הוסף 2 כפות מי קרח; להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. מערבבים עד טופס גושים קטנים. צ ' יל עד 1 יום.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מערבבים סוכר ושמנת במחבת nonstick גדולה כבדה. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. זרוק 3 אפרסקים לתוך המים ו blanch 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מעבירים אפרסקים לקערת מי קרח. מקלפים אפרסקים וחותכים דק, ומאפשרים לפרוסות לצנוח לתערובת סוכר-שמנת במחבת. חזור עם האפרסקים הנותרים. לבשל מילוי אפרסק במחבת על חום בינוני גבוה עד אפרסקים רכים תערובת סוכר קרם מופחת כמעט זיגוג, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אפרסקאפרסק
קרםקרם
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
3
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מרדדים בצק לסיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
העברת בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 3/4 אינץ'; לקפל מתחת ו crimp. פירס קרום עם מזלג; להקפיא 10 דקות. קרום קו עם רדיד שעועית או משקולות עוגה; אופים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
טופס פאיטופס פאי
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
6
הסר רדיד שעועית ואופים את הקרום עד הזהב חיוור, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, כ 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
אפרסק כפית מילוי לתוך קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
אפרסקאפרסק
8
מפזרים ציפוי.
9
אופים עוגה עד מילוי בועות ציפוי הוא חום זהוב, הצבת גיליון אפייה מתחת לעוגה כדי לתפוס כל טפטוף, על 50 דקות. עוגה מגניבה על המדף לפחות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור