עוגת Streusel אפרסקים וקרם
עוגת Streusel אפרסקים וקרם יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פקאן, חמאה, קצפת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו חטיפי אפרסקים וקרם, עוגת Streusel אפרסקים וקרם, ו עוגת Streusel אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח במעבד 5 שניות.
מוסיפים חמאה וקיצור. באמצעות הפעלה / כיבוי, תערובת עד חמאה מופחתת חתיכות בגודל אפונה.
הוסף 2 כפות מי קרח; להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; צמרמורת לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית. מערבבים עד טופס גושים קטנים. צ ' יל עד 1 יום.
מערבבים סוכר ושמנת במחבת nonstick גדולה כבדה. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. זרוק 3 אפרסקים לתוך המים ו blanch 1 דקה.
מעבירים אפרסקים לקערת מי קרח. מקלפים אפרסקים וחותכים דק, ומאפשרים לפרוסות לצנוח לתערובת סוכר-שמנת במחבת. חזור עם האפרסקים הנותרים. לבשל מילוי אפרסק במחבת על חום בינוני גבוה עד אפרסקים רכים תערובת סוכר קרם מופחת כמעט זיגוג, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. תניח בצד.
מרדדים בצק לסיבוב 14 אינץ'.
העברת בצק לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 3/4 אינץ'; לקפל מתחת ו crimp. פירס קרום עם מזלג; להקפיא 10 דקות. קרום קו עם רדיד שעועית או משקולות עוגה; אופים 10 דקות.
הסר רדיד שעועית ואופים את הקרום עד הזהב חיוור, הקשה עם גב של מזלג אם בועות קרום, כ 10 דקות יותר.
אפרסק כפית מילוי לתוך קרום חם.
אופים עוגה עד מילוי בועות ציפוי הוא חום זהוב, הצבת גיליון אפייה מתחת לעוגה כדי לתפוס כל טפטוף, על 50 דקות. עוגה מגניבה על המדף לפחות 30 דקות.