עוגת אגוז מוקה סוכר נמוכה
עוגת אגוז מוקה סוכר נמוכה היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 276 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, אבקת קפה מיידית, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם קישואים איטי-פחמימות נמוכות, ללא סוכר, סוכר נמוך מוק תפוח קישואים פריך-ללא גלוטן, ו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים החמים וקפה מיידי. תניח בצד.
לטאטא יחד קמח, קקאו, חלב יבש, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, שמנת החמאה או מרגרינה, סוכר חום, ותחליף סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד התערובת היא קלה ורכה.
מוסיף את הביצה וניל; לנצח במשך 1 דקה.
מערבבים את תערובת הקמח לתוך התערובת מוקרם, לסירוגין עם הקפה. מערבבים את האגוזים. הכה במהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת מרובע 9 אינץ ' כי כבר ריססו עם ספריי בישול.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 30 דקות, או עד העוגה מושכת מן הצדדים של המחבת. מגניב על מתלה תיל.