עוגת אגוז פיסטוק II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוז פיסטוק השני. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים מוגזים, ציפוי קינוח מיידי, אגוזי פיסטוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת פיסטוק, עוגת פיסטוק, ו עוגת פיסטוק.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת העוגה וחבילת 1 של פודינג מיידי.
מוסיף את השמן, ביצים וסודה, לערבב היטב. מקפלים את האגוזים הקצוצים, שומר כמה לקישוט אם תרצה.
אופים במשך 50 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש, עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 10 דקות במחבת לפני היפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. בקערה בינונית, מערבבים יחד את ציפוי מוקצף מיידית פודינג מיידי.
מוסיפים את החלב ומערבבים עד קליל ורך. פרוסה מקורר עוגה לשכבות, מילוי וכפור כולל החור באמצע.
מקשטים באגוזים אם תרצה. שמור צונן עד הגשה.