סטייק צלע עם רוטב Romesco
המתכון סטייק צלע עם רוטב Romesco יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 258 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך שקדים, שום, סטייק צלע, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סטייק צלוי עם רוטב רומסקו תוצרת בית, סטייק חצאית פשוט עם רוטב Romesco, ו סטייק חצאית עם רוטב Romesco - 5 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים שקדים ולחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. צלוי 1 דקה או עד השחמה קלה.
מוסיפים שקדים ולחם למעבד מזון; לעבד עד הקרקע גס.
מחממים שמן זית, שום ופפריקה במחבת קטנה מעל חום בינוני; מבשלים 1 דקה או עד השום מתחיל חום.
מוסיפים תערובת שום, חומץ שרי, פלפלים, ו 1/8 כפית מלח לתערובת לחם; תהליך עד חלקה.
מפזרים סטייק באופן שווה עם הנותרים 3/8 מלח כפית ופלפל שחור.
מניחים על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; מטגן 5 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המרלו של המנהל. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.