קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין

עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, זיגוג שוקולד, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד, עוגת אגוזי לוז שוקולד קראנץ (פחמימות וגלוטן נמוך), ו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 גליונות אפייה עם parchmentpaper. מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים קטןמאכל מעל חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. הגדל חום ומבשללא ערבוב, מדי פעם מסתחרר פאנאנד מבריש את הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, עד ענבר בצבע, 7-8 דקות.מערבבים אגוזי לוז, ואז לשפוך על 1 מוכןגליון, להפריד אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
בואו מגניב.
3
מעביר אגוזים מסוכרים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים מסוכריםאגוזים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים שמן אגוזי לוז ופרה עד רסק פרלין tomake חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
פרליניםפרלינים
5
שלב שני שוקולדים 3 כפות רסק פרלין בקערת מתכת בינונית (מילואים הנותרים דבק פרלין עבור שכבת pralinemousse). הגדר קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד chocolateis נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מסירים מחום ומערבבים במלח, ואז מדגנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
פרוש בשכבה דקה (על 1/8") על גיליון הכנה שני. צ ' יל עד סט, about30 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. לכסות ולשמור מקורר. לכסות ולהחזיק פרלין הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
1
מחממים תנור ל 191°. קו מחבת גיליון 17x11x1 " עם נייר קלף; נייר חמאה. לנפות קמח אבקת קקאו intoa קערה בינונית ולהניח בצד. הבדל4 ביצים, הצבת חלמונים בקערה גדולהלבן בקערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח חלמונים עם 1/2 כוס סוכר onmedium מהירות עד עבה ואור צהוב, על 3 דקות. לנצח 4 ביצים שלמות, oneat פעם, מיזוג טוב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
באמצעות מקצף נקי ויבש, לנצח לבן ביציעם נשאר 1/2 כוס סוכר תירס syprupuntil מעט מעובה וקציפתי, about2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מוסיפים תערובת ביצה-לבן לחלמון ביצה ומכים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
תערובת אבקת קקאו Addflour; מקפלים רק toblend.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
5
פרושים באופן שווה על preparedbaking גיליון.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
6
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו להתקרר לחלוטין. הפוך את העוגה על גדוללוח ייחום או גיליון אפייה לקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
מברשת עוגה בכל רחבי עם brandy.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1
להביא שמנת לרתיחה בסיר רגיל. קרם פירה חם, אגוזי לוז, ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בואו coolto טמפרטורת החדר. עם ריצת מכונה, להוסיף חמאה, 1 כף בכל פעם, puréeing untilsmooth בין תוספות. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1
מערבבים שוקולד, רסק פרלין, וחמאה במדיום. להביא 3/4 כוס קרם לרתיחה בקטן גלאוקפן; לשפוך על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
פרליניםפרלינים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2
Letstand במשך 1 דקה, ואז מערבבים עד מומסותשן. מקציפים הנותרים 1 כוס creamuntil רך פסגות טופס. מקפלים קצפת creaminto תערובת שוקולד. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1
מורחים אגוז גנאש overcake ו צמרמורת במקפיא עד שנקבע, על15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2
מורחים מוס על גנצ ' אה ומקפיא עד שנקבע, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3
חותכים לרוחב עוגה לשלישים;מחסנית שכבות על גבי אחד את השני. Trimedges, ואז להפיץ זיגוג שוקולד overtop וצדדים של עוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
מקום במקרר ו chillovernight. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
בואו עוגה לעמוד בחדר temperaturefor 30 דקות לפני ההגשה. לשבור מחנק שוקולד uppraline לתוך shards גדול ולסדר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6
מקשטים עם אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאת אגוזים (או אגוזי לוז קלויים טחונים)חמאת אגוזים (או אגוזי לוז קלויים טחונים)12שרימפס וורידיםזיגוג שוקולדזיגוג שוקולד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו טבעית לא ממותקתאבקת קקאו טבעית לא ממותקת22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני99חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר (לא יעלה על 72% קקאו), קצוץשוקולד מריר (לא יעלה על 72% קקאו), קצוץ8largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמשחת פרלין אגוזי לוז (שמורה מחטיף שוקולד פרלין)משחת פרלין אגוזי לוז (שמורה מחטיף שוקולד פרלין)591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז קלוייםאגוזי לוז קלויים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז לבנים, קלוייםאגוזי לוז לבנים, קלויים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד צונן, מחולקקרם כבד צונן, מחולק1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt או Scharffen Berger), קצוץשוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt או Scharffen Berger), קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרברנדי או ליקר תפוזיםברנדי או ליקר תפוזים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרדגני אורז נפוחים או קורנפלקס מרוסקדגני אורז נפוחים או קורנפלקס מרוסק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלח, טמפרטורת חדר, קוביותחמאה ללא מלח, טמפרטורת חדר, קוביות1אוראו ממולאים כפוליםאגוזי לוז או שמן צמחיאגוזי לוז או שמן צמחי