תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, זיגוג שוקולד, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד, עוגת אגוזי לוז שוקולד קראנץ (פחמימות וגלוטן נמוך), ו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 2 גליונות אפייה עם parchmentpaper. מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים קטןמאכל מעל חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. הגדל חום ומבשללא ערבוב, מדי פעם מסתחרר פאנאנד מבריש את הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, עד ענבר בצבע, 7-8 דקות.מערבבים אגוזי לוז, ואז לשפוך על 1 מוכןגליון, להפריד אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
מברשת מאפה
2
בואו מגניב.
3
מעביר אגוזים מסוכרים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים שמן אגוזי לוז ופרה עד רסק פרלין tomake חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזים
פרלינים
5
שלב שני שוקולדים 3 כפות רסק פרלין בקערת מתכת בינונית (מילואים הנותרים דבק פרלין עבור שכבת pralinemousse). הגדר קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד chocolateis נמס תערובת חלקה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בואו coolto טמפרטורת החדר. עם ריצת מכונה, להוסיף חמאה, 1 כף בכל פעם, puréeing untilsmooth בין תוספות. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1
מערבבים שוקולד, רסק פרלין, וחמאה במדיום. להביא 3/4 כוס קרם לרתיחה בקטן גלאוקפן; לשפוך על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
פרלינים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
2
Letstand במשך 1 דקה, ואז מערבבים עד מומסותשן. מקציפים הנותרים 1 כוס creamuntil רך פסגות טופס. מקפלים קצפת creaminto תערובת שוקולד. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1
מורחים אגוז גנאש overcake ו צמרמורת במקפיא עד שנקבע, על15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
מורחים מוס על גנצ ' אה ומקפיא עד שנקבע, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
חותכים לרוחב עוגה לשלישים;מחסנית שכבות על גבי אחד את השני. Trimedges, ואז להפיץ זיגוג שוקולד overtop וצדדים של עוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולד
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מקום במקרר ו chillovernight. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
בואו עוגה לעמוד בחדר temperaturefor 30 דקות לפני ההגשה. לשבור מחנק שוקולד uppraline לתוך shards גדול ולסדר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)