עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, זיגוג שוקולד, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד, עוגת אגוזי לוז שוקולד קראנץ (פחמימות וגלוטן נמוך), ו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 גליונות אפייה עם parchmentpaper. מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים קטןמאכל מעל חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. הגדל חום ומבשללא ערבוב, מדי פעם מסתחרר פאנאנד מבריש את הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, עד ענבר בצבע, 7-8 דקות.מערבבים אגוזי לוז, ואז לשפוך על 1 מוכןגליון, להפריד אגוזים.
מעביר אגוזים מסוכרים למעבד מזון.
מוסיפים שמן אגוזי לוז ופרה עד רסק פרלין tomake חלק.
שלב שני שוקולדים 3 כפות רסק פרלין בקערת מתכת בינונית (מילואים הנותרים דבק פרלין עבור שכבת pralinemousse). הגדר קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד chocolateis נמס תערובת חלקה.
מסירים מחום ומערבבים במלח, ואז מדגנים.
פרוש בשכבה דקה (על 1/8") על גיליון הכנה שני. צ ' יל עד סט, about30 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. לכסות ולשמור מקורר. לכסות ולהחזיק פרלין הנותרים.
מחממים תנור ל 191°. קו מחבת גיליון 17x11x1 " עם נייר קלף; נייר חמאה. לנפות קמח אבקת קקאו intoa קערה בינונית ולהניח בצד. הבדל4 ביצים, הצבת חלמונים בקערה גדולהלבן בקערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח חלמונים עם 1/2 כוס סוכר onmedium מהירות עד עבה ואור צהוב, על 3 דקות. לנצח 4 ביצים שלמות, oneat פעם, מיזוג טוב בין תוספות.
באמצעות מקצף נקי ויבש, לנצח לבן ביציעם נשאר 1/2 כוס סוכר תירס syprupuntil מעט מעובה וקציפתי, about2 דקות.
מוסיפים תערובת ביצה-לבן לחלמון ביצה ומכים כדי להתמזג.
תערובת אבקת קקאו Addflour; מקפלים רק toblend.
פרושים באופן שווה על preparedbaking גיליון.
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 15 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. הפוך את העוגה על גדוללוח ייחום או גיליון אפייה לקלף את הקלף.
מברשת עוגה בכל רחבי עם brandy.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
להביא שמנת לרתיחה בסיר רגיל. קרם פירה חם, אגוזי לוז, ומלח במעבד מזון.
בואו coolto טמפרטורת החדר. עם ריצת מכונה, להוסיף חמאה, 1 כף בכל פעם, puréeing untilsmooth בין תוספות. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מערבבים שוקולד, רסק פרלין, וחמאה במדיום. להביא 3/4 כוס קרם לרתיחה בקטן גלאוקפן; לשפוך על תערובת שוקולד.
Letstand במשך 1 דקה, ואז מערבבים עד מומסותשן. מקציפים הנותרים 1 כוס creamuntil רך פסגות טופס. מקפלים קצפת creaminto תערובת שוקולד. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מורחים אגוז גנאש overcake ו צמרמורת במקפיא עד שנקבע, על15 דקות.
מורחים מוס על גנצ ' אה ומקפיא עד שנקבע, על 15minutes.
חותכים לרוחב עוגה לשלישים;מחסנית שכבות על גבי אחד את השני. Trimedges, ואז להפיץ זיגוג שוקולד overtop וצדדים של עוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
מקום במקרר ו chillovernight. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
בואו עוגה לעמוד בחדר temperaturefor 30 דקות לפני ההגשה. לשבור מחנק שוקולד uppraline לתוך shards גדול ולסדר על גבי עוגה.
מקשטים עם אגוזי לוז קלויים.