עוגת אגס ושקד
עוגת אגס ושקדים היא צמחוני קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, חלמון ביצה, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אגס ושקדים, עוגת שקדים, ו עוגת אגס ושקד.
הוראות
להביא 4 כוסות מים, סוכר, ומיץ לימון לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
להוסיף אגסים. להפחית את החום בינוני ומבשל עד אגסים עדינים מאוד, מפנה מדי פעם, על 20 דקות. אגסים מגניבים בסירופ. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
מערבבים אבקת סוכר, שקדים, ומלח במעבד עד אגוזים הם טחונים דק.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד לקבלת חלקה, מגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מוסיפים קמח. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד הבצק מגיע יחד בגושים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון ולהירגע לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור בקירור.)
טוחנים היטב שקדים וקמח במעבד.
מערבבים ב 7 כפות סוכר, ואז חמאה, מיזוג עד חלקה.
מעביר מילוי לקערה בינונית. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 191°.
מרדדים בצק מקורר על גיליון נייר קלף מקורר ל 12 אינץ ' עגול, הרמת בצק מפנה מדי פעם כדי חופשי מנייר. באמצעות נייר כסיוע, להפוך את הבצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת; לקלף את הנייר. לאטום כל סדקים בבצק. Trim overhang ל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang ב, מה שהופך את הצדדים בעובי כפול. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 10 דקות.
קרום קו עם נייר חמאה, בצד חמאה למטה, ולאחר מכן למלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 20 דקות.
אופים את הקרום עד הצדדים הם זהב התחתון מוגדר, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 10 דקות יותר. קרום מגניב במחבת על מתלה. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מורחים שקדים מילוי שווה בקרום. אגסים גזע לחתוך כל אחד חצי לאורכו; לגרוף החוצה ליבות.
חותכים כל חצי לרוחב לפרוסות דקות. לחץ בעדינות על כל חצי אגס כדי פרוסות מאוורר אבל לשמור פרוסות חפיפה בחוזקה. מרית שקופית תחת אגסים ולסדר על גבי מילוי כמו חישורים של גלגל עם קצוות צרים במרכז.
אופים טארט עד הזהב ובוחן מוכנס לתוך מרכז המילוי יוצא נקי, על 55 דקות. טארט מגניב במחבת על מתלה. Push פאן תחתון למעלה, שחרור טארט מחבת. (ניתן לעשות 8 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
חותכים טארט לתוך טריזים; מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה, ומגישים.