קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות16
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אוכל מלאך עם קומפוט פירות טרופיים

עוגת אוכל מלאך עם קומפוט פירות טרופיים
עוגת מזון מלאך עם קומפוט פירות טרופיים דורש סביב 2 שעות ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא חלב זה משרת 8 . לקינוח הזה יש 277 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו סוכר, תמצית ונילן, גרידת תפוז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 56%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת אוכל אורנג'אנג'ל עם רוטב קרמל וקומפוט פירות טרופיים, עוגת אוכל מלאך עם קומפוט פירות סתיו, ו עוגת אוכל אנג'ל עם קומפוט של שלושה פירות יער.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לעוגה: חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מנפים את הקמח יחד עם 1/2 כוס סוכר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
שים את החלבונים בקערה של מערבל חשמלי. וודאו שהקערה נקייה ויבשה,כל שומן בקערה יכול למנוע מחלבוני הביצה להקציף פלאפי פלאפי פלאפי!
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים את המלח וקרם האבנית לחלבוני הביצה. מקציפים את החלבונים במהירות בינונית-גבוהה עד שהם מגיעים לשיאים רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
בזמן שהמיקסר פועל, מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר. אל תפלו את הסוכר בבת אחת או שהוא ידחוף את האוויר מהלבנים שאנו מנסים להכות בהם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מוסיפים פנימה את הווניל והזיזים ואז עוצרים את המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים 1/3 מתערובת הקמח / סוכר ומקפלים בעדינות מקפלים, עושים זאת במהירות אך בעדינות. חזור על התהליך 2 פעמים נוספות עד שכל תערובת הקמח/סוכר משולבת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
מעבירים את בלילת העוגה לתבנית צינור לא משומנת. לדפוק את תבנית העוגה על השיש כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר שנלכדו בבלילת העוגה.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
10
אופים את העוגה על מגש גיליון בתנור שחומם מראש עד שהיא קלה וקפיצית, בערך 1 1/4 שעות. מגניב את העוגה לפחות 1 שעה לפני פירוק.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מגישים עם קומפוט הפירות הטרופיים.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרופייםפירות טרופיים
CompoteCompote
12
לקומפוט: במעבד מזון או בבלנדר, מחית את המנגו הקצוץ גס ו -1 / 2 כוס מיץ תפוזים. אם תערובת זו זקוקה למעט יותר מתיקות, הוסיפו פנימה את 2 כפיות הסוכר והמחית למשך 10 שניות נוספות או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
CompoteCompote
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
שלב את כל הפירות ומיץ התפוזים שנותר ותן לתערובת לשבת בטמפרטורת החדר למשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
14
מגישים פרוסות מהעוגה שטפטפו עם מחית המנגו ומפזרים בנדיבות את קומפוט הפירות.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
CompoteCompote
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
15
מקשטים עם נענע ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
16
וואו! כמה טרופי-פירותי והעוגה קלה כמו אוויר!

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לעוגת אוכל מלאכים. רוזסלקום נוצץ קליל ופריך משלים עוגת אוכל מלאכים רכה-על אחת כמה וכמה אם אתם מגישים אותה עם תותים. כמובן שגם יין לבן נוצץ מתוק יעבוד. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.