עוגת אוכמניות
זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי מאוד התקציב. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, שמן קנולן, תערובת פודינג וניל ופירות למריחה של אוכמניות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת אוכמניות, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת בראנץ ' אוכמניות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובת העוגה, תערובת הפודינג והג ' לטין. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, תחליף הביצים, הפירות הניתנים למריחה, רסק התפוחים והשמן. מערבבים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים.
יוצקים לתוך 15-ב. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
בקערה קטנה שלבו מרכיבי ציפוי לתערובת אחידה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.