קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אוכמניות ולימון

עוגת אוכמניות ולימון
עוגת אוכמניות ולימון עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, מי קרח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות ולימון, עוגת אוכמניות ולימון, ו עוגת לימון אוכמניות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את המאפה, דופק את הקמח, סוכר, ומלח יחד במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהבצק מזכיר קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
חמאהחמאה
בצקבצק
4
מוסיפים את חלמון הביצה ו 2 כפות מי קרח ודופק שוב עד הבצק מושך יחד. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לו לנוח במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
6
מגלגלים את הבצק על הסיכה ומניחים אותו בתוך מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק לתוך הקצוות של המחבת וקפל את הבצק העודף בפנים כדי לחזק את השפה. מכסים את מחבת הטארט בניילון נצמד ומכניסים אותו למקרר לעוד 30 דקות כדי לנוח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
7
כדי לאפות את הקליפה, לחמם את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
שים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ודקור את תחתית הבצק במזלג. מכסים את הקליפה עם פיסת נייר קלף וממלאים אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס טארטטופס טארט
9
אופים במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את הקלף והמשקל. מקציפים קלות את הלבן ביצה עם 1 כפית מים ומברישים אותו על החלק התחתון ועל הצדדים של פגז טארט; להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מיםמים
11
להקציף יחד את הביצים, סוכר, מיץ לימון, שמנת, גרידה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מוסיפים את האוכמניות למעטפת הטארט המקורר ושופכים את המילוי על האוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
13
אופים במשך 20 עד 25 דקות. הקרד צריך לנענע מעט כאשר נעשה. מגניב לטמפרטורת החדר, להסיר מן טבעת טארט, ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור