עוגת אוכמניות ולימון
עוגת אוכמניות ולימון עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, מי קרח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות ולימון, עוגת אוכמניות ולימון, ו עוגת לימון אוכמניות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להפוך את המאפה, דופק את הקמח, סוכר, ומלח יחד במעבד מזון.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהבצק מזכיר קמח תירס.
מוסיפים את חלמון הביצה ו 2 כפות מי קרח ודופק שוב עד הבצק מושך יחד. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לו לנוח במקרר במשך 30 דקות.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל 12 אינץ'.
מגלגלים את הבצק על הסיכה ומניחים אותו בתוך מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק לתוך הקצוות של המחבת וקפל את הבצק העודף בפנים כדי לחזק את השפה. מכסים את מחבת הטארט בניילון נצמד ומכניסים אותו למקרר לעוד 30 דקות כדי לנוח.
כדי לאפות את הקליפה, לחמם את התנור ל 350 מעלות F.
שים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ודקור את תחתית הבצק במזלג. מכסים את הקליפה עם פיסת נייר קלף וממלאים אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
הסר את הקלף והמשקל. מקציפים קלות את הלבן ביצה עם 1 כפית מים ומברישים אותו על החלק התחתון ועל הצדדים של פגז טארט; להפריש להתקרר.
להקציף יחד את הביצים, סוכר, מיץ לימון, שמנת, גרידה, ומלח.
מוסיפים את האוכמניות למעטפת הטארט המקורר ושופכים את המילוי על האוכמניות.
אופים במשך 20 עד 25 דקות. הקרד צריך לנענע מעט כאשר נעשה. מגניב לטמפרטורת החדר, להסיר מן טבעת טארט, ומגישים.