קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר

עוגת אלסקה אפויה של ג'ני בריטון באואר
עוגת אלסקה האפויה של ג'ני בריטון באוור היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 313 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 127 אוהדים. לך לחנות ותביא חצי-חצי, מלח ים, ביצה לבנה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנדלר האוכמניות של ג'ני בריטון באואר, כריכי קרם שיבולת השועל של ג'ני בריטון באואר, ו ג'ני בריטון באוור ללא עקבות.

הוראות

1
מערבבים את הקמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה ושיבולת שועל במעבד מזון ומעבדים עד שהשיבולת שועל בחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את הסוכר והמלח והדופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את החמאה והדופק רק עד שהבצק מתחיל להתאחד ונראה מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
לטאטא את חלמון הביצה וחצי וחצי יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הוניל והקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים לתערובת הקמח והדופק עד שהתערובת יוצרת בצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות, לאסוף אותו לכדור, ולחץ לתוך דיסק. לעטוף פלסטיק לקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
7
הסר את הבצק מהמקרר ולתת חם במשך כמה דקות כדי להירגע את הבצק. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לעיגול רק תחת 14 אינץ ' עבה. בעדינות לקפל את המעגל מעל המערוך ולהרים לתוך מחבת פאי 9 אינץ'. לחץ על הבצק לתוך המחבת וקצץ את הקצוות לבליטה 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגלגלים את קצה הבצק תחת עצמו ומניחים וצובטים כדי ליצור קצה מחורץ; ניתן גם להשתמש במזלג כדי ליצור גימור דקורטיבי. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מחממים את התנור ל 177°. לדקור את החלק התחתון של הבצק בכל רחבי עם מזלג. קו עם ריבוע של נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אופים במשך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הרם את אניה ומשקולות ואופים עוד 12 עד 15 דקות, או עד הקליפה הוא השחמה קלות מבושל דרך בתחתית.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
בואו מגניב, ואז לעטוף היטב בניילון נצמד להקפיא. ממלאים את הקליפה עם הגלידה, מכסים בניילון נצמד, ומקפיאים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
שים את החלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את הסוכר, מים, סירופ תירס, ומלח בסיר כבד תחתית ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב פעם או פעמיים כדי להמיס את הסוכר; ברגע שהסוכר מומס, לא מערבבים את הסירופ שוב. הכנס מדחום ממתקים במחבת. כאשר הסירופ מגיע ל-215 ° F, הפעילו את המיקסר למהירות בינונית והתחילו להצליף בחלבון הביצה. (אתה רוצה לתזמן את ההצלפות של חלבוני הביצה כך שהם מגיעים לפסגות רכות עד הסירופ מוכן.) כאשר החלבונים ביצה להתחיל קצף, להוסיף את הקרם של טרטר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
כאשר הסירופ מגיע 114°, להסיר אותו מהחום. עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לשפוך את הסירופ החוצה בזרם איטי, יציב לאורך הצד של קערת המיקסר—להיזהר לא לתת את זרם הסירופ לבוא במגע עם המקצף. לאחר כל הסירופ נוספה, להוסיף את זרעי וניל, אם שימוש, להפוך את המהירות עד גבוה, שוט עד meringue יוצר פסגות billowy והוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר את עוגת הגלידה מהמקפיא ומגושים תל של מרנג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
5
מקום במקפיא, חשוף, עד מוכן לשרת. (העוגה שהורכבה ניתן לאחסן במקפיא שלך עד חודש. לאחר שהקצפת קפאה, עטפו את כל העוגה בניילון נצמד.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מחממים את התנור ל 475 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את העוגה מהמקפיא ואופים במשך כ 5 דקות, רק מספיק כדי לחמם את מרנג על גבי מעט להמיס את הקצוות של הגלידה. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)