עוגת אמרטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אמרטו. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . אם יש לך תמצית שקדים, ביצים, תערובת פודינג וניל מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, עוגת אמרטו, ו עוגת אמרטו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, ביצים, פודינג וניל מיידי, מים, שמן, תמצית שקדים, ו 2 כפות של amaretto; להתמזג היטב.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
הסר עוגה מהתנור ובזמן שהוא עדיין חם, נקב חורים על פני השטח.
טפטוף עם זיגוג Amaretto, להבטיח כי חלק זיגוג ממלא את החורים.
תן את העוגה מגניב לפחות 2 שעות לפני הסרת מהמחבת.
כדי להפוך זיגוג Amaretto: לנפות את הסוכר של ממתקים, ולשלב אותו עם amaretto 1/2 כוס הנותרים. להתמזג עד חלקה. ניתן להוסיף עוד אמרטו לפי הצורך.