עוגת אננס הפוך V
עוגת אננס הפוך V דורשת בערך שעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 452 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 73 סנט למנה, מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש תערובת עוגה, חמאה, דובדבני מרשינו וקוקוס. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אננס הפוך, עוגת אננס הפוך ועוגת אננס הפוך.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים את התחתית והדפנות של כל תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' ב-2 כפות חמאה מומסת.
מפזרים בתחתית כל תבנית 1/4 כוס סוכר חום.
באחת התבניות מפזרים קוקוס מעל הסוכר החום.
הניחו טבעות אננס בשכבה אחת על גבי הקוקוס.
מניחים דובדבן במרכז כל טבעת. במחבת השנייה מורחים את האננס הכתוש המרוקן.
מערבבים את העוגה לפי ההוראות על האריזה, אך החליפו מיץ אננס שמור במקום מים. מחלקים את הבלילה בין 2 התבניות. זכרו באיזה מחבת יש את טבעות האננס.
אופים 40 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. מצננים בתבניות 20 דקות.
בעוד שתחתיות תבניות העוגה עדיין חמות למגע, הופכים את השכבה עם האננס הכתוש על כלי הגשה, ואז הופכים בעדינות את השכבה עם טבעות האננס מעליה לעוגת אננס הפוך מסנוורת דו שכבתית.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Lexème Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק