קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת אננס הפוך V

עוגת אננס הפוך V
עוגת אננס הפוך V דורשת בערך שעה ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 452 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 73 סנט למנה, מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש תערובת עוגה, חמאה, דובדבני מרשינו וקוקוס. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 18%. הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת אננס הפוך, עוגת אננס הפוך ועוגת אננס הפוך.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים את התחתית והדפנות של כל תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ' ב-2 כפות חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס סוכר, ועוד לזילוף2/3 כוס סוכר, ועוד לזילוף
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
2
מפזרים בתחתית כל תבנית 1/4 כוס סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
ציוד שתשתמש בו
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
3
באחת התבניות מפזרים קוקוס מעל הסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
8 אונקיות שמנת כבדה, מוקצפת8 אונקיות שמנת כבדה, מוקצפת
4
הניחו טבעות אננס בשכבה אחת על גבי הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
8 אונקיות שמנת כבדה, מוקצפת8 אונקיות שמנת כבדה, מוקצפת
5
מניחים דובדבן במרכז כל טבעת. במחבת השנייה מורחים את האננס הכתוש המרוקן.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
1/4 כוס אננס מסוכר קצוץ1/4 כוס אננס מסוכר קצוץ
4 אונקיות צ'דר לבן, מגורר4 אונקיות צ'דר לבן, מגורר
ציוד שתשתמש בו
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
6
מערבבים את העוגה לפי ההוראות על האריזה, אך החליפו מיץ אננס שמור במקום מים. מחלקים את הבלילה בין 2 התבניות. זכרו באיזה מחבת יש את טבעות האננס.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
טבעות אננסטבעות אננס
סוכר צבעוני או ג'ימי, לקישוטסוכר צבעוני או ג'ימי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
7
אופים 40 עד 50 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. מצננים בתבניות 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
אדומים ללא נעלייםאדומים ללא נעליים
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
8
בעוד שתחתיות תבניות העוגה עדיין חמות למגע, הופכים את השכבה עם האננס הכתוש על כלי הגשה, ואז הופכים בעדינות את השכבה עם טבעות האננס מעליה לעוגת אננס הפוך מסנוורת דו שכבתית.
מרכיבים שתצטרך
אננס כתושאננס כתוש
טבעות אננסטבעות אננס
1 שפופרת (7-1/2 אונקיות) עוגיות חמאה בקירור, מופרדות וחצויות לרבעים1 שפופרת (7-1/2 אונקיות) עוגיות חמאה בקירור, מופרדות וחצויות לרבעים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Lexème Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק