עוגת אננס הפוכה
עוגת אננס הפוכה דורשת בערך 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. לכי לחנות וקחי מיץ אננס, וניל, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת רום אננס הפוכה, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אננס לרוחב לחתיכות בעובי 3/8 אינץ'. ממיסים חמאה במחבת.
מוסיפים סוכר חום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, 4 דקות.
הסר מהחום. מסדרים אננס על גבי תערובת סוכר במעגלים קונצנטריים, חתיכות חופפות מעט.
לנפות יחד קמח, הל, אבקת אפייה, ומלח. מקציפים חמאה בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, ואז בהדרגה להכות בסוכר מגורען.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל ורום.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ומכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מקציפים במיץ אננס, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת, מכים רק עד מעורבב. (הבלילה עשויה להופיע מעט מקושקש.)
הבלילה כפית על ציפוי אננס להתפשט באופן שווה.
אופים עוגה באמצע התנור עד הזהב ובוחן יוצא נקי, כ 45 דקות.
בואו עוגה לעמוד במחבת 5 דקות. הפוך צלחת מעל מחבת ולהפוך עוגה על צלחת (שמירה על צלחת ומחבת לחצה בחוזקה יחד). החלף כל אננס תקוע לתחתית המחבת.
מפזרים רום על עוגה וקריר על צלחת על מדף.
מגישים עוגה רק חם או בטמפרטורת החדר.
* חלק מעורכי המזון מצאו 3 כפיות של הל להיות יותר מדי, אבל אחרים אהבו את הטעם האינטנסיבי.* העוגה עשויה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.