עוגת אננס מתובלת הפוך
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? עוגת אננס מתובלת הפוך יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 584 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -25 גרם שומן כל אחת. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, אננס, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 26% . נסו עוגת אננס הפוך אפרסק , עוגת אננס ריבס הפוך וקאפקייקס אננס הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, ממיסים 2/3 כוס חמאה; מערבבים פנימה סוכר חום.
מורחים בתחתית מחבת כבדה של 12 אינץ' או 13 אינץ' לא משומנת. x 9 אינץ'. תבנית אפיה. מסדרים את האננס בשכבה אחת מעל תערובת הסוכר; מניחים דובדבן במרכז כל פרוסה.
מפזרים אגוזי פקאן ומניחים בצד.
בקערה גדולה, שמנת סוכר ושארית החמאה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח, הקינמון והאגוז מוסקט; מוסיפים לסירוגין לבלילה עם חמאה, מקציפים היטב לאחר כל הוספה.
אופים ב-350 מעלות למשך 40 דקות למחבת (50-60 דקות לתבנית) או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. הופכים מיד על צלחת הגשה.