עוגת אפרסק-א-ברי
פאי אפרסק-א-ברי דורש על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 381 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. . אם יש לכם חמאה, קרום עוגה, סוכר מגורען גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת אפרסק-א-ברי, ו פירות יער-אפרסקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים אפרסקים וגרגרים במסננת במשך כ 15 דקות כדי לנקז כל נוזל עודף, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה. בעדינות לזרוק עם סוכר, קמח, וקינמון.
העברה לקרום עוגה. נקודה עם חמאה, העליון עם נותר קרום.
פתחי אוורור לחתוך בקרום העליון, ומפזרים סוכר גס.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקרום הוא חום זהוב.