קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אפרסק וניל-ג'ינג'ר

עוגת אפרסק וניל-ג'ינג'ר
צריך קינוח טבעוני? עוגת אפרסק וניל-ג'ינג'ר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו זנגביל מסוכר, שעועית וניל, טפיוקה בישול מהיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו ג'ינג'ר וניל פרו יו עם קומפוט אפרסק, עוגת אפרסק מיושנת, ו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הגדר תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף על המדף התחתון. במטחנת תבלינים, לשלב את הטפיוקה ואת זרעי שעועית וניל לטחון לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
טפיוקה.טפיוקה.
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מוסיף את זנגביל מסוכר ודופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
מעבירים את תערובת הטפיוקה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את האפרסקים ו 3/4 כוס בתוספת 2 כפות של הסוכר ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
6
תן את המילוי לעמוד במשך 10 דקות, או עד עסיסי מעט.
7
כפית את המילוי לתוך צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' מצופה סיבוב 1 של קרום עוגה קשקשי. מברשת קלות את השפה של המאפה עם מים. מקם את הקרום העליון מגולגל מעל המילוי ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ', לקפל אותו תחת עצמו crimp דקורטיבי. מברשת קלה את הקרום העליון עם מים ומפזרים עם הנותרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 1 שעה ו -45 דקות, או עד המילוי מבעבע והקרום הוא זהב עמוק. מכסים את קצה העוגה עם רצועות נייר חצי דרך אפייה כדי למנוע overbrowning.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
להעביר את העוגה מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 4 שעות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה