עוגת אפרסק וניל-ג'ינג'ר
צריך קינוח טבעוני? עוגת אפרסק וניל-ג'ינג'ר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו זנגביל מסוכר, שעועית וניל, טפיוקה בישול מהיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו ג'ינג'ר וניל פרו יו עם קומפוט אפרסק, עוגת אפרסק מיושנת, ו סויה זנגביל מזוגג הליבוט w / אפרסק זנגביל להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף על המדף התחתון. במטחנת תבלינים, לשלב את הטפיוקה ואת זרעי שעועית וניל לטחון לאבקה דקה.
מוסיף את זנגביל מסוכר ודופק עד הקרקע דק.
מעבירים את תערובת הטפיוקה לקערה גדולה.
מוסיפים את האפרסקים ו 3/4 כוס בתוספת 2 כפות של הסוכר ולזרוק.
תן את המילוי לעמוד במשך 10 דקות, או עד עסיסי מעט.
כפית את המילוי לתוך צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ ' מצופה סיבוב 1 של קרום עוגה קשקשי. מברשת קלות את השפה של המאפה עם מים. מקם את הקרום העליון מגולגל מעל המילוי ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. לקצץ את הבליטה כדי 1/2 אינץ', לקפל אותו תחת עצמו crimp דקורטיבי. מברשת קלה את הקרום העליון עם מים ומפזרים עם הנותרים 1 כף סוכר.
אופים את העוגה במרכז התנור במשך 1 שעה ו -45 דקות, או עד המילוי מבעבע והקרום הוא זהב עמוק. מכסים את קצה העוגה עם רצועות נייר חצי דרך אפייה כדי למנוע overbrowning.
להעביר את העוגה מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 4 שעות לפני חיתוך.