עוגת אפרסק טריה
עוגת אפרסק טריה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 499 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני אגוזי פקאן, קרם, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת אפרסק טריה, עוגת אפרסק טריה, ו עוגת אפרסק טריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה 9 אינץ ' מרובע.
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה 1 כוס הסוכר במשך 3 עד 5 דקות במהירות בינונית גבוהה, עד אור ורך. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ואז שמנת חמוצה וניל, ומערבבים עד הבלילה חלקה. בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את החומרים יבשים לבלילה ומערבבים רק עד בשילוב. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ואת הקינמון.
מורחים חצי הבלילה באופן שווה במחבת. למעלה עם חצי האפרסקים, ואז מפזרים שני שליש מתערובת הסוכר.
מורחים את הבלילה הנותרת על גבי, מסדרים את האפרסקים הנותרים על גבי ומפזרים את תערובת הסוכר הנותרת ואת הפקאן.
אופים את העוגה במשך 45 עד 55 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.