עוגת אשכוליות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית
עוגת אשכוליות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, 1 גרידת אשכוליות כפית, צבע מאכל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות, ו עוגת שמנת חמוצה אשכולית אדומה רובי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ב 350 מעלות F. קו מחבת עוגה 9 אינץ ' עם נייר שעווה וריסוס עם שמן nonstick.
לנפות יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח לקערת ערבוב. הפוך באר במרכז עבור מרכיבים יבשים.
מוסיפים מים, שמן, גרידה, מיץ אשכוליות וחלמונים. הכה עד חלקה. מקציפים את חלבוני ביצה וקרם של טרטר בנפרד עד שהלבנים נוקשים אך לא יבשים. בהדרגה לקפל חלבונים ביצה לתוך תערובת קמח עם מרית גומי עד רק מעורבב. אל תערבבי את התערובת.
יוצקים את הבלילה למחבת עוגה מוכנה.
אופים במשך 25 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע בעדינות עם אצבע. הפוך מחבת על מתלה עוגה לקרר. הפעל מרית סביב קצה העוגה. בזהירות להסיר מחבת. עם סכין משונן, לחתוך בעדינות שכבה לשניים.
תן לגבינת השמנת להתרכך לטמפרטורת החדר. מקציפים גבינה עד פלאפי.
מוסיפים מיץ אשכוליות וגרידת פירות. בהדרגה להתמזג סוכר.
הוסף צבע מאכל. לרסק כמה סעיפי אשכוליות כדי למדוד 2 כפיות.
מורחים ציפוי על החצי התחתון של העוגה. למעלה עם כמה סעיפי אשכוליות. מכסים בשכבה השנייה של עוגה. כפור למעלה וצדדים.
מקשטים עם חלקי אשכוליות שנותרו.