לביבות גזר וקישואים
לביבות גזר וקישואים עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא יספק כ 50 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 28 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו גזר, קמח, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קישואים ולביבות גזר, לביבות גזר וסלק, ו לביבות גזר ותפוחים.
הוראות
גזר מגורר, קישואים ובצל באמצעות חורים גדולים של פומפיה תיבת; מקום ירקות על מרכז מגבת מטבח גדולה ונקייה. להעלות קצוות של מגבת ולסובב יחד כדי ליצור כיס. מחזיק כיס מעל כיור, לסחוט לחות עודפת מירקות.
מניחים ירקות בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים, קמח ופלפל; מערבבים היטב.
שמן חום במחבת nonstick בינונית על חום בינוני גבוה. עבור כל לביבה, להוסיף בזהירות 1 כף. של תערובת הירקות למחבת, בישול 2 עד 3 לביבות בכל פעם. מיד להפיץ כל תל לתוך מעגל דק עם גב כף. לבשל 3 עד 4 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם תערובת ירקות נותרת.