לחשוף בשר חזיר, ואופים 2 1/2 יותר שעות או עד מדחום בשר רושם 160 בשר חזיר הוא caramelized, basting כל 30 דקות עם תערובת ג ' ינג ' ר אייל. (בשר חזיר מגן עם רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.)
יוצקים טפטופים שמורים דרך מסננת רשת תיל בסדר לתוך סיר בינוני; שומן רזה. מביאים טפטוף לרתיחה מעל חום גבוה, ומרתיחים 12 עד 15 דקות או עד הנוזל מצטמצם 3/4 כוס.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
הסר מהחום; מערבבים בחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
14
מגישים עם בשר חזיר וביסקוויטים תירס-צ ' ייב.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
15
הערה: כדי להכין 12-14 - lb. בשר חזיר מבושל לחלוטין, להגדיל את ג ' לי פלפל אדום 1 כוס, שמן זית 2 כף. חרדל ל-1/2 כף. ופלפל טחון עד 2 כפית. להכין מתכון לפי ההוראות, בישול תערובת ג ' ינג ' ר אייל 20 עד 25 דקות או עד מופחת 1 1/2 כוסות בשלב 3, הזמנת 3 כוסות טפטוף בשלב 4, ובישול שאריות שמורות עד מופחת 1/2 כוסות בשלב עושה 18 עד 24 מנות. ידיים על זמן 15 דקות.; זמן כולל 4 שעות, 55 דקות.