עוגת באנדט לימון
עוגת באנדט לימון אורכת כ -45 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכין 12 מנות עם 313 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן כל אחת. תמורת 42 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תערובת לעוגת לימון, מיץ תפוזים, סוכר ממתק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה אהוב על ידי 50 חובבי אוכל וטבחים. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון לא כל כך יוצא דופן של 33% . מתכונים דומים: עוגת באנדט לימון , עוגת באנדט לימון קלה ועוגת באנדט שוקולד מריר-אגוזי מלך .
הוראות
בקערה גדולה, ערבבו את תערובת העוגה, תערובת הפודינג, הביצים, המים והשמן; הקציפו במהירות נמוכה במשך 30 שניות. הקציפו במהירות בינונית במשך 2 דקות.
יוצקים לתבנית מחורצת בקוטר 25 ס"מ, משומנת ומקומחת.
אפו בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. קררו על רשת צינון במשך 6-8 דקות.
בינתיים, עבור הציפוי, בקערה קטנה, ערבבו את סוכר האבק, החמאה ומיץ התפוזים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוציאים את העוגה מהתבנית לצלחת הגשה; יוצרים חורים בעוגה בעזרת מזלג בשר. מזלפים מעליה ציפוי לאט. מצננים לחלוטין.