עוגת בונדט
עוגת בונדט עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 16 מנות עם 408 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לך אפיית קקאו, חלב חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר), עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר), ו עוגת פלפל דר: עוגת דובדבן עם גישה.
הוראות
בסיר על אש נמוכה מערבבים סירופ שוקולד ובר ממתקים עד להמסת בר הממתקים; מגניב. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מוסיפים תערובת שוקולד וניל; מערבבים היטב.
שלב קמח וסודה לשתייה; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
יוצקים לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור מחורץ.
אופים בחום של 350 למשך 70-75 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
לקבלת זיגוג, בסיר, ממיסים חמאה. מערבבים קקאו עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת בונדט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "