טבעת פחזנית אספרגוס
טבעת פחזנית אספרגוס עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-17 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 227 קלוריות. מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, גבינת פרמזן, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31%. הציון הזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טבעת פחזנית קרם דובדבנים, טבעת פחזנית שקדים-שמנת וטבעת פחזנית קרם שוקולד-פטל.
הוראות
בסיר גדול על אש בינונית מביאים מים וחמאה לרתיחה.
מוסיפים קמח ומלח בבת אחת; מערבבים עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב אחרי כל אחת; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה 3 כפות גבינת פרמזן.
בעזרת 1/4 כוסות בצק יוצרים טבעת מסביב לדפנות של 10 אינץ' משומן. תבנית קיש או צלחת פאי (תלוליות צריכות לגעת). משטחים עם הגבינה שנותרה.
אופים ב-400 מעלות למשך 35 דקות.
בינתיים, מבשלים אספרגוס בכמות קטנה של מים במשך 3-4 דקות או עד שהוא רך; לנקז.
בסיר גדול מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חלב בהדרגה; מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד. להפחית את החום; מוסיפים גבינות ומערבבים עד להמסה.
מערבבים פנימה חזיר ואספרגוס; כפית לתוך הטבעת.