קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת בונדט

עוגת בונדט
עוגת בונדט עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 16 מנות עם 408 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לך אפיית קקאו, חלב חמאה, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר), עוגת בית אגרה (עוגת שכבות או עוגת בונדט-אתה בוחר), ו עוגת פלפל דר: עוגת דובדבן עם גישה.

הוראות

1
בסיר על אש נמוכה מערבבים סירופ שוקולד ובר ממתקים עד להמסת בר הממתקים; מגניב. בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץבר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
3
מוסיפים תערובת שוקולד וניל; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4
שלב קמח וסודה לשתייה; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מקפלים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
5
יוצקים לתוך 10-ב משומן ומקומח. מחבת צינור מחורץ.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים בחום של 350 למשך 70-75 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחורחבלי שוש טוויסט שחור
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לקבלת זיגוג, בסיר, ממיסים חמאה. מערבבים קקאו עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
9
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
10
מורחים על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
11
מפזרים אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת בונדט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "