עוגת בוקאי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת בוקאי, גלידת בוקאי, ו Biscoff Buckeye (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בצלחת פאי זכוכית 9 אינץ ' משלבים פירורי קרקר שוקולד גרהם וחמאה מומסת עד פירורים רטובים ביסודיות. לחץ פירורים לתוך החלק התחתון וצדדים של צלחת.
אופים במשך כעשר דקות עד הקרום הוא מוצק. להפריש להתקרר.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי להוסיף Neufchâtel (או גבינת שמנת) וחמאת בוטנים, לערבב עד משולב היטב.
מוסיפים פירורי קרקר גרהם, ממתקים סוכר, חמאה מומסת, ווניל ולאחר מכן לערבב עד משולב היטב. בקערה בינונית, הניחו בצד שתי כוסות של תערובת חמאת בוטנים עבור buckeyes ושמרו את השאר למילוי העוגה.
כדי לעצב את buckeyes, לגרוף מעט פחות מאשר כף של תערובת חמאת בוטנים להתגלגל לתוך כדור.
מניחים כדורים על קלף מצופה תבנית אפייה דוקר כל אחד עם קיסם.
מניחים כדורי חמאת בוטנים בהקפאה במשך כ -30 דקות.
בעוד כדורי חמאת בוטנים נמצאים במקפיא, לערבב יחד את מילוי חמאת בוטנים שמורות עם Neufchâtel (או גבינת שמנת) וחמאת בוטנים בקערה של מערבל דוכן עד בשילוב טוב. מוסיפים לאט שמנת כבדה ומערבבים על גבוה בינוני עד בשילוב טוב.
תערובת יהיה קל יותר fluffier. סקופ תערובת לתוך קרום קרקר שוקולד מקורר קרקר לקרר עד להגדיר, 2 עד 3 שעות או לילה.
בדוד כפול, או קערת זכוכית בטוחה במיקרוגל, להמיס שוקולד עד חלקה. אם משתמשים במיקרוגל, מחממים גבוה במשך 30 שניות ואז מערבבים, ואז לחזור ב 10 במרווחים שניים עד חלקה.
הסר כדורי חמאת בוטנים מקפיא לטבול מערבולת שוקולד באמצעות קיסמים להיזהר להשאיר מעגל של חמאת בוטנים חשופים על גבי. להחזיר buckeyes לקלף מצופה גיליון אפייה להגדיר. לאחר שתסיים לטבול את buckeyes, להסיר את הקיסמים ולהשתמש בהם כדי להחליק על החור. להכניס למקרר במשך 30 דקות או עד שנקבע לחלוטין. לאחר הגדרת buckeyes, מניחים 10 buckeyes במרווחים שווים על גבי העוגה הצוננת. מכסה ומקרר כל שאריות.