קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת בורבון שוקולד

עוגת בורבון שוקולד
עוגת בורבון שוקולד דורשת סביב בסביבות 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 581 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לך ויסקי בורבון, קמח, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-514 אמרו שזה היה במקום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עוגת שכבות בורבון עם גאנש בורבון וקרם חמאה שוקולד חלב, עוגת קרפ בורבון עם גאנש שוקולד קרמל בורבון, ו עוגת שוקולד-בורבון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
Preheat oven, prepare bundt pan: Preheat oven to 163°. Butter and flour the inside of a large (10 cup) bundt pan.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Melt chocolate: Melt chocolate in a microwave oven or in a double boiler over simmering water.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
Let cool. Put a cup of water on to boil.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
Mix instant espresso powder, cocoa powder, boiling water, bourbon, salt: Put instant espresso powder (or instant coffee) and cocoa powder in a large (at least 2 cup) glass measuring cup.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקיםגרגירי קפה נוספים, מרוסקים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
5
Add enough boiling water to come up to the 1 cup measuring line.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
Mix until powders dissolve. Stir in the bourbon and salt. Set aside and let cool.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
Beat butter, add sugar, eggs, vanilla, baking soda, melted chocolate: Beat butter until fluffy (2-3 minutes on high using an electric mixer).
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
Add sugar and beat a minute longer.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
9
Add the eggs one at a time, beating a minute after each addition.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
10
Add the vanilla extract, baking soda and melted chocolate.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
11
Alternate adding bourbon espresso mixture with flour: With the mixer on the lowest speed, beat in a third of the bourbon espresso cocoa mixture. When liquid is absorbed, beat in half of the flour (1 cup). Repeat additions, ending with bourbon mixture.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
Bake: Scrape batter into prepared bundt pan and smooth the top.
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
Bake at 163° until a tester inserted into center of cake comes out clean, about 1 hour 10 minutes.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
Cool, sprinkle with whisky and powdered sugar: Move the cake to a rack. Gently un-mold after 15 minutes and sprinkle the cake with a little more bourbon whiskey.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
וויסקי.וויסקי.
15
Let the cake cool completely before serving.
16
Sprinkle powdered sugar through a mesh sieve over the cake before serving.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף