קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה

עוגת בטטה
עוגת בטטה יכולה להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 747 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 52 גרם של שומן למנה. אם יש לך חתיכות פקאן, קינמון טחון, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: צלחת פאי 9 אינץ', מועדף זכוכית
2
מילוי: מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את תפוחי האדמה המתוקים על מחבת קלייה קטנה ואופים עד בקלות פירסינג עם מזלג, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים לעשות את הבצק: דופק את הקמח, סוכר, ומלח במעבד מזון עם להב המתכת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
הוסף את התקצור והדופק כ -10 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
6
מוסיפים את החמאה וממשיכים לדופק עד שהוא דומה לקמח תירס מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. מקציפים את חלמון ביצה וחומץ יחד, להוסיף דופק 3 עד 4 פעמים, אבל לא נותנים את הבצק ליצור כדור במכונה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
הסר את הלהב, ולאסוף את הבצק יחד ביד. אם הבצק לא מגיע יחד, מפזרים עד 1 כף מים קרים קרח על הבצק ולהביא יחד. בצק לעטוף בניילון לעטוף ולעצב לדיסק. מקררים לפחות 1 שעה או עד 2 ימים. (כדי להפוך את הבצק ביד, ראה להלן.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
לקלף את תפוחי האדמה המתוקים מבושלים מחית קלות עם מזלג; אתה צריך על 2 מחית כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים ואת החמאה במעבד המזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
הוסף את שאר החומרים ואת הדופק לשלב. תניח בצד.
11
מעט אבק הדלפק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
12
מגלגלים את הבצק למעגל 11 עד 12 אינץ ' ומעבירים למחבת הפאי. לקצץ את הבצק כך הקצוות לתלות על 1/2 אינץ ' על המחבת; לקפל קצוות תחת חליל לפי הצורך. (ראה כיצד). לנקב את הקרום בכל רחבי עם מזלג, ומקרר לפחות 20 דקות או עד יום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור של 425 מעלות F תנור. מקשרים את הקרום בנייר כסף או נייר קלף ומשקולות עוגה או שעועית יבשה ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אופים עד הקרום קובע ומתחיל חום סביב הקצוות, על 25 דקות. הרם רדיד ומשקולות מתוך הקרום, טמפרטורת תנור נמוכה ל 375 מעלות F. ולהמשיך לאפות עד הקרום מתחיל חום בתחתית, על 10 עד 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
יוצקים מילוי לתוך קרום חם ואופים עד הסט, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסר מהתנור וקריר על מתלה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
כאשר מוכן לשרת, מקציפים את הקרם עם הוויסקי עד שהוא מחזיק פסגות רכות. פאי מעולה עם קצפת ופקאנים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכריםפקאנים מסוכרים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
וויסקי.וויסקי.
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
18
לשרת.
19
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מקציפים קלות את הלבן ביצה עד מקציף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
לטאטא בסוכר וקינמון, ולאחר מכן לזרוק פקאן בתערובת. מפוזרים באופן שווה אגוזים על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
21
אופים עד יבש קלוי, על 10 עד 15 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות (מקל 1)חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות (מקל 1)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ תירס קלסירופ תירס קל1כף. חומץ ביין אדוםלבן ביצהלבן ביצה1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1צביטהצבוט ציפורן קרקעצבוט ציפורן קרקע0חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1חתיכות טופי הית' ברגרידה כתומה דקגרידה כתומה דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות פקאןחתיכות פקאן1חתיכות טופי הית' ברמלח משובחמלח משובח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור שאינו hydrogenatedקיצור שאינו hydrogenated23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בטטות בינוניות (אודותבטטות בינוניות (אודות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח12 כפיות אבקת שוםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון12 כפיות אבקת שוםויסקי, שיפון או בורבוןויסקי, שיפון או בורבון12 כפיות אבקת שוםחומץ סיידר או יין לבןחומץ סיידר או יין לבן

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט Willi Schaefer Graacher Domprobst ריזלינג ספטלזה מספר 5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5