המתכון פאי בטטה מוכן תוך כ 40 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה ונקניקיות: סוף העולם רעב בטטה אחת בכל פעם, ו טיקי בטטה , קציצות בטטה / navratri s (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עיוור לאפות טארט פגז במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש 350 מעלות. בקערת ערבוב, לשלב מרכיבים ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
יוצקים תערובת בטטה לתוך פגז טארט ולחזור לתנור 350 מעלות ואופים במשך 25 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
במעבד מזון, לשלב את הקמח, חמאה ומלח ודופק עד התערובת היא גסה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
5
יוצקים את הקמח / חמאה לתוך קערה גדולה ומוסיפים את מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לשפוך החוצה על משטח נקי, שטוח לתוך בול עץ גדול. באמצעות כף היד שלך, בעדינות לדחוף ולמשוך את התערובת כדי ליצור אותו לבצק. אל ללוש, אתה רק קצת מניפולציה זה.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.