קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים וקוקוס

עוגת בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים וקוקוס
המתכון פאי בטטה עם אגוזי פקאן מסוכרים וקוקוס מוכן בערך 5 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות וקנו קצפת, חמאה, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פירה בטטה עם פקאנים מסוכרים, תבשיל בטטה עם רום ופקאנים מסוכרים, ו תבשיל בטטה עם רום ופקאנים מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקרום: דופק את הקמח, סוכר, מלח ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חצי מהחמאה והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס משובח.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס משובחקמח תירס משובח
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
מוסיפים את החמאה הנותרת וממשיכים לפעום עד שאין חתיכות גדולות יותר מאפונה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
הוסף 2 כפות של מי קרח ודופק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
הוסף רק מספיק של הנותרים 1 עד 2 כפות מי קרח, קצת בכל פעם, ואת הדופק עד הבצק פשוט מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר סחוט. להפוך את הבצק החוצה על גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, לאסוף לתוך דיסק לעטוף היטב. מקררים עד חברה, לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל 11 אינץ 'ולהתאים אותו לצלחת עוגה 9 אינץ'. מקפיא את הקצוות ומקרר את הבצק עד צונן, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לדקור את החלק התחתון ואת הצדדים של הקרום כמה פעמים עם הקוצים של מזלג. להתאים חתיכת נייר אלומיניום על הקרום ולמלא את נייר הכסף עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים עד הקצוות של הקרום הם זהובים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות, להחזיר את הקרום לתנור ולהמשיך לאפות עד החלק התחתון של הקרום הוא זהב קל כבר לא מבריק, 10 עד 15 דקות יותר. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
למילוי: בעוד הקרום מתקרר, להשתמש במזלג כדי לדקור את הבטטות בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
יםים
11
מניחים אותם על תבנית אפייה מעוטרת וצולים עם התנור עדיין ב 350 מעלות F עד רך מאוד, 45 דקות עד 1 שעה. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לקלף מחית עד חלקה מאוד; אתה צריך בערך 2 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מעבירים את המחית לקערה בינונית ומוסיפים את הקרם, סוכר חום, וניל, allspice, זנגביל, מלח וביצים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
להקציף רק עד חלקה. בעדינות הקש על החלק התחתון של הקערה כמה פעמים כדי לשחרר כל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
יוצקים את המילוי לתוך הקרום המקורר ואופים עד שמרכז העוגה מוגדר ולא מבריק עוד, 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות; אם הקצוות של הקרום חום מהר מדי, לכסות אותם באופן רופף עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
להעביר את העוגה למתלה תיל להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני עד מומסת. מערבבים את הסוכר החום, וניל ומלח, ערבוב עד התערובת מתחילה בועה. מערבבים בפקאנים ומבשלים עד האגוזים קלויים וספגו את רוב תערובת הסוכר החמאה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום ומערבבים בעדינות את הקוקוס. כף על העוגה ולחץ בעדינות לדבוק המילוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
בואו לעמוד לפחות 20 דקות כדי להתקרר.
4
מגישים את העוגה עם קצפת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה2largesביצים, מוכות קלותביצים, מוכות קלות2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לגלגולקמח לכל מטרה, ועוד לגלגול1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע1חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מי קרחמי קרח0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאן, קצוץ גספקאן, קצוץ גס680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בטטות גארנט או בטטות (על 3 בינוני)בטטות גארנט או בטטות (על 3 בינוני)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקוקוס ממותקקוקוס ממותק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח83 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות(1 מקל) חמאה קרה ללא מלח, לחתוך לחתיכות קטנות1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור10שרימפס וורידיםקצפת, להגשה, אופציונליתקצפת, להגשה, אופציונלית

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט Willi Schaefer Graacher Domprobst ריזלינג ספטלזה מספר 5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5