עוגת בייקוול עם שימורי פטל
צריך קינוח צמחוני? עוגת בייקוול עם שימורי פטל יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 406 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מי קרח, שקדים קלויים, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פטל כפולה של ג'יימס מרטין בייקוול, טארט Bakewell, ו טארט Bakewell.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
תוסיף חמאה. באמצעות פניות on / off, לחתוך עד צורות ארוחה גס מאוד.
הוסף 3 כפות מי קרח. להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית חופנים אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בניילון נצמד; צמרמורת 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.לרכך בקצרה בטמפרטורת החדר לפני גלגול.
מרדדים בצק על משטח מקומח עד 12-עד 13 אינץ ' עגול.
העברת בצק למחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ 'של overhang ולהתקפל, הקשה על הבצק לבוא 1/4 עד 1/3 אינץ' גבוה יותר מאשר הצדדים פאן. להקפיא קרום עד המשרד, על 10 דקות.
קרום קו עם רדיד שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 25 דקות.
הסר רדיד ושעועית.המשך לאפות עד הקרום הוא זהוב חיוור, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, 12 עד 15 דקות יותר. מגניב על מתלה 30 דקות.הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מורחים פטל משמר באופן שווה על החלק התחתון של הקרום. גרדו זרעים מחצאי שעועית וניל לקערה בינונית.
מוסיפים סוכר ומערבבים עם גב של מזלג כדי להפיץ זרעי וניל באופן שווה.
מוסיפים חמאה, חלמונים, חלבונים ביצה, תמצית שקדים, ומלח; לטאטא toblend. שקדים טוחנים דק במעבד; מערבבים למילוי.
אופים טארט עד השחמה על גבי ולהגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות. מגניב על מתלה עד רק מעט חם, על 45 דקות.
לדחוף את תחתית מחבת טארט לשחרר טארט.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת.
* שקדים ספרדיים רכים שנמכרים בדרך כלל קלויים ומלוחים; זמינים בחנויות מזון מיוחדות ובחנויות מזון טבעי וממנו latienda.com.