עוגת ביצי פסחא
עוגת ביצי פסחא עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. אם יש לכם m & m פסחא, סוכר קונדיטור, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת חג הפסחא, עוגת סל פסחא, ו עוגת פסחא צבעונית.
הוראות
לעוגה: להכין עוגת יום הולדת צהובה או העוגה האהובה boxed לערבב כמו 2 (8-inc) עוגות עגולות.
עבור הזיגוג: בקערה של מערבל דוכן חשמלי לנצח חמאה וסוכר במהירות בינונית עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
מוסיפים מכות שוקולד מומס עד שילוב יסודי. מכות Conitnue עד בקלות להפיץ. תניח בצד.
כדי להרכיב את העוגה: באמצעות סכין חדה, בזהירות לפצל את שכבות העוגה מקורר אופקית, כך שיש לך ארבע שכבות מלאות. לערום את השכבות על גבי אחד את השני, לחתוך את השכבות על 3/4 אינץ ' מחוץ למרכז כך שיש לך ארבע חתיכות גדולות וארבע חתיכות קטנות יותר.
מורחים כל שכבה עם מספיק ציפוי כדי להחזיק את השכבות יחד ולהרכיב ולסדר את השכבות על מגש גדול במצב זקוף (בצד למטה לחתוך). ארבע השכבות הגדולות יותר יהוו את מרכז העוגה עם שתי שכבות קטנות יותר בכל צד. הקפד לשמור את שתי השכבות העליונות הכיפות עבור החלקים החיצוניים מאוד.
לאחר סידור השכבות, השתמש בסכין חדה כדי לקצץ בזהירות את הקצוות החיצוניים לצורה דמוית ביצה יותר. אתה יכול לדבוק חתיכות גזוז עם זיגוג אם תרצה להוסיף עיצוב נוסף (הוספתי חתיכה קטנה כי היה גזוז מהקצה כדי "קצה" של הביצה לתת לו מראה מעוגל יותר).
מורחים את החלק החיצוני של העוגה עם נשאר ציפוי לקשט עם M & Ms בכל דפוס הרצוי. כדי ליצור את אפקט ביצת הפסים מיון ראשון כל M&Ms לפי צבע ולאחר מכן להחיל אותם בפסים עבים.