עוגת בנופי
עוגת בנופי היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 725 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך בננות, פירורי קרקרים, סוכר של ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת בנופי ., עוגת בנופי, ו עוגת בנופי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מערבבים פירורי קרקר גרהם עם חמאה רכה תערובת לחץ לתוך צלחת פאי 9 אינץ'.
מנמיכים את התנור ל 300 מעלות F למילוי טופי.
כדי ליצור מילוי טופי, caramelize חלב מרוכז ממותק.
יוצקים את החלב המרוכז לתוך 9 על ידי 12 על ידי 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית. מכסים בנייר כסף ומניחים צלחת בתוך מחבת ציד לא חוקית גדולה יותר.
הוסף מים למחבת ציד לא חוקי עד חצי הדרך למעלה הצדדים של צלחת אפייה.
לאחר הקרום ואת מילוי טופי הם מקוררים, להפיץ חצי המילוי באופן שווה בתוך הקרום. פורסים את הבננות והשכבה על גבי המילוי.
יוצקים את המחצית הנותרת של מילוי על בננות, מתפשטים באופן שווה. מקציפים את השמנת עם הסוכר והוניל של הממתקים וממרחים על מילוי טופי ובננות.
יין מומלץ: יין ורדים, אלברינו, סוביניון בלאן
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם יין רוזה, אלברינו, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. הפס פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![פז פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר]()
פז פארקר סנטה ריטה הילס פינו נואר
ניחוחות של דובדבן שחור, רצפת יער, לבנדר, פטל, קרקר גרהם, עלה כותרת ווניל. טעמים של דובדבן בינג, דומדמניות אדומות, חמוציות, אדמה, קקאו, מינרלים.