עוגת בננה כפולה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 688 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך קיצור, מי קרח, מלח שולחן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו עוגת קרם בננה כפולה, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F, מסדרים מתלה בשליש העליון, ומניחים תבנית אפייה על מתלה בזמן שהתנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בינתיים, לגלגל בצק על משטח מקומח קלות למעגל בקוטר 12 אינץ 'בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
3
העברת בצק לצלחת פאי 9 1/2 אינץ 'וקצוות לקצץ כך שיש 1/2 אינץ'. השתמש בצק עודף כדי ללחוץ על הקרום לתוך צלחת עוגה. מקפלים קצה הקרום בחזרה על עצמו ולחץ, לפי הצורך, לתוך קרום דקורטיבי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה, כל הזמן מכוסה במקרר עד מוכן לשימוש.)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
4
נקב את תחתית הקרום עם מזלג. פאי קו עם רדיד אלומיניום כך שהוא overhangs מעט ומכסה את הקצוות של קרום העוגה ולמלא אורז מבושל, שעועית יבשה, או משקולות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מניחים צלחת עוגה על תבנית אפייה ואופים עד הקרום מוגדר הקצוות מנופחים מעט, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
6
לאסוף לסכל יחד ולהסיר יחד עם משקולות. המשך לאפות את הקרום עד שהוא מוזהב היטב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הסר מתלה חוט ולתת מגניב כמה דקות לפני המילוי.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
8
בינתיים, מקלפים 1 בננה ומניחים בבלנדר עם חלב, חלמונים, קורנפלור, סוכר, וניל ומלח ומעבדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
יוצקים לסיר קטן, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד בועות תערובת והוא עבה, על 7 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, כמה חתיכות בכל פעם, עד מותך. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
11
יוצקים מילוי לתוך קליפת העוגה חלקה באופן שווה עם מרית. פרוסה נותרת בננות 3 לחתיכות 1/2 אינץ ' ולסדר על גבי פודינג. קצפת חלקה מעל, מכסה רופף פלסטיק, ולהגדיר במקרר עד מגניב ולהגדיר, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פרוסות בננה נוספות, לא חובה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, מלח וסוכר עד לשלב טוב. שימוש בידיים נקיות, להוסיף חמאה ולזרוק עד רק מצופה. לשפשף חמאה בין האגודל לבין אצבעות לשלב לתוך תערובת קמח עד החמאה היא חתיכות שעועית לימה מגיע יחד גושים בגודל רבע כאשר סחוט בכף, על 2 דקות.
להוסיף קיצור, לזרוק עד רק מצופה בקמח, ואז לשפשף לתוך תערובת קמח עד תערובת יוצרת חתיכות בגודל אפונה (כמה גושים גדולים צריכים להישאר) ומגיע יחד גושים בגודל אגרוף כאשר סחוט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
לוראן מטבח מקצועי®
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
14
טפטוף בחצי מי קרח לגרוף דרך תערובת עם אצבעות עד רק רטוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
15
טפטוף במים הנותרים 1 כף בכל פעם מסרק באמצעות תערובת עם אצבעות כדי להרטיב. זה ילך מלהיות בלגן שאגי כדי לבוא יחד. הבצק הוא לח מספיק כאשר הוא רטוב דרך אבל לא רטוב כאשר לחוץ. (לא overwork הבצק או שזה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
16
בעת סיבוב הקערה ביד 1, לדחוף בצק בין כף אחרים בצד של קערה כדי לאסוף לכדור. הפוך את הבצק לחתיכת ניילון נצמד, לחץ עליו לדיסק שטוח, ולאחר מכן סגור בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
מניחים בחלק הקר ביותר של המקרר (בדרך כלל מדף תחתון האחורי) לפחות 30 דקות לפני מתגלגל החוצה ויוצרים לתוך קרום.