עוגת בננה שמנת
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי בננה שמנת. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מים, בננות, פגז מאפה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פקאן בננה שמנת, עוגת בננה-שוקולד שמנת, ו קרם בננה קרפים (מתכונים דומים).
הוראות
מרככים ג ' לטין במים קרים; מניחים בצד. בסיר שלבו את הסוכר, עמילן התירס והמלח.
מקציפים את החלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד להסמכה ומבעבעת. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לחלמונים. מחזירים את כל המחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ג ' לטין מרוכך עד להמסה. מערבבים פנימה חמאה ווניל. מכסים את פני הרפרפת בניילון ומצננים עד שכבר לא חמים.
פורסים 3 בננות; מקפלים לתוך פודינג יחד עם קצפת. כפית לתוך פגז עוגה. מכסים ומכניסים למקרר עד להתייצבות, בערך 4-5 שעות.
רגע לפני ההגשה מניחים מיץ לימון בקערה קטנה ופורסים לתוכה את יתרת הבננה. ממיסים ג ' לי בסיר על אש נמוכה.
מסננים בננה; מייבשים ומסדרים מעל מילוי.
מפזרים קליפת לימון מגוררת.
מגישים מיד. מקררים שאריות.