עוגת בר ספרדית
עוגת בר ספרדית היא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 15 מנות. יש קינוח זה 464 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, צימוקים, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה לא כזה אדיר. נסו טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), עיסוי ספרדי, ו גספצ'ו ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease one 13x9 inch cake pan.
Cook raisins and water for 10 minutes over medium heat. Stir in the shortening.
Remove from heat and let mixture cool.
Combine flour, sugar, salt, baking soda, ground cloves, ground nutmeg, ground cinnamon, ground allspice, and salt.
Add flour mixture to the cooled raisin mixture and blend well. Stir in the beaten eggs.
Add the chopped nuts (if desired).
Pour batter into prepared pan.
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 35 minutes.