עוגת בראוני ללא גלוטן עם פטל
טורט בראוני ללא גלוטן עם פטל הוא טורט בראוני ללא גלוטן ללא גלוטן ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם שבבי שוקולד חצי מתוקים, ביצים, פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: עוגת בראוני ללא גלוטן עם פטל, טורט שוקולד ללא קמח עם מסקרפונה ופטל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), ו טורט שוקולד פאדג'דקדנטי w / פטל-ללא גלוטן, טבעוני, Paleo.
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית ספריי רק של 8 אינץ ' מחבת springform עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים בראוני, חמאה וביצים עד מעורבב היטב.
אופים 26 עד 29 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי; מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר 1 ליטר, חום הקצפת קרם על אש בינונית נמוכה עד חם.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד צ ' יפס עד נמס וחלק.
תן לעמוד 15 דקות להתעבות. בזהירות לשפוך תערובת שוקולד על מרכז העליון של בראוני; להפיץ רק כדי קצה.