קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת בראוני שוקולד-מנטה

עוגת בראוני שוקולד-מנטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת בראוני שוקולד-מנטה, עוגת בראוני מנטה גלם, ו עוגת בראוני עוגת גבינה עם נענע דקה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 8 אינץ ' מחבת עוגת מתכת מרובע. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף. נייר קלף חמאה וקמח. מערבבים שוקולד קצוץ על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הסר מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר ולהכות עד מעורבב היטב. לנצח ביצים 1 בכל פעם, מיזוג גם לאחר כל תוספת. מוכה בשוקולד נמס ווניל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף קמח וקינמון; לנצח רק עד מעורבב. כפית עוגת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, כ 25 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 20 דקות. הפעל סכין קטנה בין קצה העוגה ומחבת כדי לשחרר. להפוך את העוגה על מתלה; להסיר נייר קלף. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים שוקולד לבן וקרם הקצפה בחלק העליון של הדוד הכפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
הסר מעל מים. מערבבים תמצית מנטה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מורחים הדובדבן באופן שווה על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
4
מניחים עוגה במקפיא עד הדובדבן הוא מוצק, על 30 דקות, או להכניס למקרר עוגה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק. שוקולד מגניב עד פושר אבל עדיין pourable, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים עוגה על סט מדף מעל תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
יוצקים חצי זיגוג מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
מורחים זיגוג באופן שווה על גבי הצדדים של עוגה. להקפיא עד זיגוג מוגדר, על 10 דקות. במידת הצורך, לחמם מחדש זיגוג נשאר רק עד pourable.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
7
יוצקים זיגוג הנותרים על העוגה; להפיץ זיגוג בצורה חלקה מעל הצדדים של העוגה. מקררים את העוגה עד זיגוג מוצק, על 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
9
מעבירים עוגת בראוני למגש. עוגה למעלה עם תלתלי שוקולד ומקשטים מגש עם גבעולי מנטה ותותים, אם תרצה
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)