עוגת בראוני שוקולד-מנטה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת בראוני שוקולד-מנטה, עוגת בראוני מנטה גלם, ו עוגת בראוני עוגת גבינה עם נענע דקה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 8 אינץ ' מחבת עוגת מתכת מרובע. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף. נייר קלף חמאה וקמח. מערבבים שוקולד קצוץ על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מעל מים. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר ולהכות עד מעורבב היטב. לנצח ביצים 1 בכל פעם, מיזוג גם לאחר כל תוספת. מוכה בשוקולד נמס ווניל.
מוסיף קמח וקינמון; לנצח רק עד מעורבב. כפית עוגת הבלילה למחבת מוכנה; החלק העליון.
אופים עוגה עד בודק מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, כ 25 דקות. עוגה מגניבה במחבת על מתלה 20 דקות. הפעל סכין קטנה בין קצה העוגה ומחבת כדי לשחרר. להפוך את העוגה על מתלה; להסיר נייר קלף. מגניב לגמרי.
מערבבים שוקולד לבן וקרם הקצפה בחלק העליון של הדוד הכפול להגדיר מעל מים רותחים עד נמס וחלק.
הסר מעל מים. מערבבים תמצית מנטה.
מורחים הדובדבן באופן שווה על גבי עוגה.
מניחים עוגה במקפיא עד הדובדבן הוא מוצק, על 30 דקות, או להכניס למקרר עוגה 1 שעה.
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר קטן כבד.
הוסף שוקולד; להקציף עד נמס וחלק. שוקולד מגניב עד פושר אבל עדיין pourable, על 5 דקות.
מניחים עוגה על סט מדף מעל תבנית אפייה.
יוצקים חצי זיגוג מעל העוגה.
מורחים זיגוג באופן שווה על גבי הצדדים של עוגה. להקפיא עד זיגוג מוגדר, על 10 דקות. במידת הצורך, לחמם מחדש זיגוג נשאר רק עד pourable.
יוצקים זיגוג הנותרים על העוגה; להפיץ זיגוג בצורה חלקה מעל הצדדים של העוגה. מקררים את העוגה עד זיגוג מוצק, על 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
מעבירים עוגת בראוני למגש. עוגה למעלה עם תלתלי שוקולד ומקשטים מגש עם גבעולי מנטה ותותים, אם תרצה