עוגת ג'ינג'ר-אגס עם ציפוי דבש-לימון
צריך קינוח צמחוני? עוגת ג'ינג'ר-אגס עם ציפוי דבש-לימון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך סודה לשתיה, שמן צמחי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 17 דקות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו Figueroa Cupcakes: עוגת תאנה לימון עבה, דבש מלוח תאנה, ציפוי גבינת שמנת, עוגות לימון דבש (עם ציפוי גבינת שמנת דבש), ו דבש ג'ינג'ר אגס חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב. הפוך באר במרכז תערובת הקמח.
מוסיפים שמן, ביצים, חלב, וניל; מערבבים רק עד בשילוב. מערבבים באגסים מגורדים.
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
מורחים 1 כוס דבש-לימון ציפוי בין השכבות, ומפיצים שאריות ציפוי דבש ולימון על גבי וצדדים של עוגה.