עוגת גבינה אננס עם רוטב האופיה
, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר מגורען, ביצים, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Haupia, עוגת אופיה שוקולד, ו ריבועי פאי הופיה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים אננס במחצית לרוחב.
חותכים חלק 1 ל 4 פרוסות שוות. דק קוצצים את החלק שנותר.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים סוכר חום ורום עד שהסוכר מומס.
מוסיפים פרוסות אננס; מבשלים, הופכים פעם אחת, עד שהנוזל רותח במהירות והפרי מעט כהה יותר, בערך 4 דקות. עם כפית מחוררת, מעבירים פרוסות אננס מזוגגות לצלחת מעוטרת. כיסוי וצינה.
מוסיפים אננס קצוץ למחבת; מערבבים לעתים קרובות עד הפרי הוא כהה מעט, על 3 דקות.
בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר מגורען, וביצים עד מעורבב. מערבבים בתערובת קצוצה סוכר חום אננס.
יוצקים גבינת שמנת מילוי לתוך קרום macadamia מגניב.
אופים בתנור 350 עד שהמרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, 40 עד 50 דקות.
בואו עוגה להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 1/2 שעות, ואז לכסות ולקרר עד קר, לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
בינתיים, לשטוף מחבת, לנגב יבש, להוסיף קוקוס, ומערבבים על חום בינוני גבוה עד הזהב, 4 עד 6 דקות.
יוצקים לתוך קערה קטנה; כאשר מגניב, לכסות אטום.
מסדרים פרוסות אננס מזוגגות על גבי עוגת הגבינה; מפזרים קוקוס.
חותכים עוגת גבינה לתוך טריזים, להעביר צלחות, כפית על 2 כפות רוטב haupia סביב כל חלק.