עוגת גבינה אפרסק מסקרפונה עם סירופ בלסמי
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט אפרסק בגריל עם פקאן קלוי, גבינה כחולה וסירופ בלסמי דבש, תותים ו Mascarpone זוטות עם סירופ ריזלינג, ו פנקייק אפרסק עם סירופ מייפל אפרסק עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מערבבים חתיכות קרקר גרהם, סוכר וחמאה במעבד עד טופס גושים לחים. לחץ על תחתית (לא צדדים) של מחבת springform בקוטר 9 אינץ'.
אופים עד חום זהוב, כ -12 דקות.
מעבירים את הקרום למדף לקרר. לשמור על טמפרטורת התנור.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח mascarpone, סוכר, וקמח בקערה גדולה עד מעורבב. לנצח ביצים 1 בכל פעם; להוסיף תמצית וניל. פירה אפרסקים חתוכים לקוביות במעבד מיני או בלנדר עד חלקה. מקציפים פירה אפרסק לבלילה.
אופים עד הקצוות מורמים ויבשים והמרכז מוגדר ברכות, על 1 שעה 5 דקות.
מניחים עוגת גבינה חמה ישירות במקרר. צמרמורת נחשפה בן לילה.
מרתיחים חומץ בלסמי בסיר קטן עד מופחת 1/4 כוס, על 4 דקות; סירופ מגניב.
חותכים סביב עוגת גבינה; להסיר צדדים מחבת. למעלה עם פרוסות אפרסק, רסס עם סירופ חומץ בלסמי, ומגישים.