עוגת גבינה בקרם כתום עם קרמל
עוגת גבינה בקרם כתום היא מתכון אירופאי המגיש 6. מנה אחת מכילה 836 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. לך לחנות ותביא ליקר תפוזים, ביסקוויט עיכול, סוכר גלגלית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, עוגת גבינה עם אפרסקים עם פריסטון, ו פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף.
הוראות
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
במחבת קטנה, להביא את השמנת לרתיחה עם קליפת התפוז, ולאחר מכן להפריש להחדיר. עצה 140g / 5oz סוכר לתוך סיר אחר עם מספיק מים רק כדי להפוך אותו sludgy. מביאים לרתיחה, ואז להפוך את החום למטה לרתיחה ומרתיחים כדי להפוך קרמל כהה.
הוסף 2 כפות של ליקר כתום (היזהר כפי שהוא יהיה splutter). להשאיר אותו להתיישב מעט, ואז לשפוך את הקרמל מעל הבסיס של 6 x 250ml ramekins ולהניח בצד.
מקציפים את גבינת השמנת ואת 85g/3oz הנותרים סוכר יחד בקערה גדולה, ואז להכות את הביצים ואת ליקר כתום הנותרים. מסננים את הקרם החדור, ואז מכים הכל ביחד כדי להכין פודינג. להוריד קצף ולהניח בצד.
מניחים את ramekins בתוך פח צלייה עמוק. מחלקים את הפודינג ביניהם זה יגיע רק עד חצי הדרך ואז להביא את הפח לתנור ולמלא במים חמים מהקומקום כך שהוא מגיע באמצע הדרך החוצה של מנות ramekin.
אופים את עוגות הגבינה עבור 40 דקות או עד רק להגדיר, ואז להסיר מהתנור ואת הפח. להשאיר להתקרר, ואז להירגע לפחות בן לילה. אלה יכולים להיות מורכבים עד 2 ימים קדימה והשאיר להירגע.
עד 2 ימים לפני ההגשה, לעשות את הבסיסים. להתפורר ביסקוויטים למעבד מזון, אז בליץ לפירורים עדינים.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק עד שהכל מעורבב. קו מגש אפייה שטוח עם גדולנייר חסין, להטות את תערובת הבסיס על זה, ולאחר מכן העליון עם גיליון אחר של נייר גריז חסין. בעדינות לגלגל את התערובת החוצה עד גדול מספיק כדי לחתוך 6 בסיסים באותו גודל כמו ramekins ממנו. לְצַנֵן.
כדי להפוך את הקרמל squiggles, לחמם את הסוכר עם קצת מים בסיר ומרתיחים לעשות קרמל, ולאחר מכן להפריש להתקרר מעט. קו מגש עם אפיית קלף ושומן עם קצת שמן.
טפטוף הקרמל למעלה ולמטה כך שכל גדילי הקרמל מקל יחד כדי ליצור כוכבים, ואז לעזוב להגדיר.
כדי לשרת, להשתמש חותך באותו קוטר כמו ramekin לחתוך 6 בסיסים מתערובת הביסקוויט. הרם את הבסיסים על 6 צלחות. Unmould עוגות הגבינה, שמירת רוטב הקרמל ברמקין. בראש הבסיסים עם קרמל קרם, לטפטף את הרוטב מעל ומסביב לצלחות, מקשטים עם כוכב ומגישים.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Sauternes
עוגת גבינה בתפריט? נסה זיווג עם Lambrusco דולצ ' ה, Riesling הקציר מאוחר, ו Sauternes. יינות קינוח לבן הם בחירה בטוחה עבור עוגת גבינה( ללא שוקולד), אבל lambrusco מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Chateau Chantal Riesling הקציר מאוחר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג